Szex - Szerelem
Segítség férfiaknak
2010-09-11

Korunkban fokozódtak a fiatalok szervezetét is érő káros külső hatások, az oxidatív stressz és már a szaporodásban való funkciójuk is gyakran kárt szenved. Statisztikák szerint a fiatal párok 30%-a nehezen vagy egyáltalán nem éri el a kívánt terhességet.

A meddőségért  (12 havi sikertelen fogamzási próbálkozás)  azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak (40%), illetve egyidejűleg mindketten (20%).


Férfigondok A spermakép (spermiumok száma, alakja és mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál, de hasonló statisztikákról olvashatunk világszerte. Az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent az elmúlt 30-40 év alatt és a spermiumok mozgékonysága is gyengült. A jó hír, hogy legtöbb esetben van segítség. A lombik-bébi programban való részvétel elhatározása előtt ajánlott az új, klinikailag eredményesnek talált, kényelmes és jelentősen olcsóbb Ferulant programot kipróbálni, amennyiben a férfi megtermékenyítő-képességgel van probléma.


FERULANT  - férfiaknak A spermaminőség optimálását hivatott célozni a Magyarországon tavaly bevezetett természetes alapú készítmény, a FERULANT.  Fokozott mennyiségű vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anygokat, karnitint tartalmaz, valamint az angyalgyökér kivonatát, amely a  tradicionális távolkeleti gyógyászat  évszázadok óta alkalmazott gyógynövénye. Szinergista hatásukkal elősegítik a reproduktív szervek fokozott vérkeringését, egészségét. A FERULANT alkalmazása klinikai vizsgálatokban
- 55%-kal növelte a spermiumok számát és
- 33%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat.
Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School (USA) orvosai igazolták. Ha nem volt szervi vagy genetikai oka a meddőségnek, 2-6 hónapos FERULANT kúra alatt a megtermékenyítő képesség egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett.
A baba egészségéért Antioxidánsok hiányában a spermiumok sérüléseit, hibáit okozó oxidativ stressz felelős a babák számos veleszületett rendellenességéért. Ezért a teljesen egészséges férfiak részére is ajánlott felkészülésként a FERULANT, hogy a megtermékenyítés során minél nagyobb számú, optimális állapotú spermium lehessen jelen. A tervezett fogamzás előtt legalább egy hónappal ajánlott a férfiaknak elkezdeni a készítmény szedését a reproduktív szervek állapotának optimálására.
A recept nélkül, egészségkártyára is kapható FERULANT vonzó, jól tolerálható készítmény a férfiak reproduktív egészségének optimálására. Gyógyszernek nem minősülő, gyógyhatású készítmény a megtermékenyítő képesség támogatására.
A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, kérdezze meg kezelőorvosát,  gyógyszerészét!

főoldal | impresszum | médiaajánlat | adatvédelem | technikai ügyelet