Szépség- ápolás
Legyen a saját maga arcszobrásza!
2010-11-13

Professzionális, eddig csak drága kozmetikai szalonokban elérhető TriPollar™ rádiófrekvenciás kezelés otthoni alkalmazását teszi lehetővé egy stop™ nevű újdonság.

Használatával a bőr már az első alkalommal láthatóan megújul, három hét alatt a finom vonalak akár 30 százalékkal, a mélyebb ráncok pedig akár 23 százalékkal csökkennek.
Korábban csak a professzionális kozmetikai szalonokban elérhető kezelési mód otthoni használatára ad lehetőséget az Ultragen cég stop™ nevű terméke. Az izraeli cég vizsgálatai kiváló esztétikai eredményről tanúskodnak, az azonnal látható hatás mellett nagymértékű tartós javulást is tapasztaltak. A stop™ által alkalmazott technológia a professzionális kozmetikákban is használatos TriPollar™ rádiófrekvenciás hullámokkal kezeli a bőrt. Négy, alacsony erősségű sugárral hatol a bőr irha rétegébe, ahol serkenti az aktivitást, hatására fokozódik a kollagén termelődése, ezért kisimulnak, feszesednek és regenerálódnak a szövetek.


A kezelt felület már egy alkalom után megfiatalodik.
A készülék kiválóan alkalmazható arcon, nyakon, dekoltázson, bőrszíntől és bőrtípustól függetlenül. A stop™ készülék által kínált megoldás lényegesen „békésebb” alternatívája a Botox-kezeléseknek és egyéb plasztikai arcemelő eljárásoknak.
A stop™ készülékről részletes információt az alábbi weboldalon találhat, ahol akár azonnal meg is rendelheti ránctalanító, bőrmegújító készülékét:

http://www.stop-age.hu/

 

főoldal | impresszum | médiaajánlat | adatvédelem | technikai ügyelet