Baba-Mama
Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház
2017-10-26

Fő profilunk a fém játékautók gyerekeknek, illetve a modellautók gyűjtők részére.

 Cégünk a Kasuba-Ker Kft. 1991-ben alakult bolti kiskereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozásként, de a vásárlói szokásokhoz igazodva 2012-ben létrehoztuk a Huni.hu Játék és Ajándék Webáruházunkat. 

A Huni.hu Játék és Ajándék Webáruházunkban mindenki megtalálja a kedvére valót, hiszen a retró Trabant   játékautótól kezdve és speciális járművön keresztül számtalan autómodellel rendelkezünk. A sportautók kedvelőit sem felejtettük el, többek között a legismertebb Porsche 911 GT3 RS  kápráztatja el a kisautók szerelmeseit. Mivel legtöbb  autónk fémből készült, ezért a tartósságuk garantált. A hosszantartó győzelem a Subaru WRC-hez   is tartozik, amely szintén megtalálható a kínálatunkban, ugyanúgy, mint más Subaru autómodell is. Ne felejtsük el a kisautók közül megemlíteni a tradicionális VW Bogarat    sem! Igazi különlegesség a honlapunkon a www.huni.hu-n  a Bugatti Atlantic  modellautó!  A fémautóink amik csak Rád várnak, általában nyitható ajtókkal rendelkeznek és hátrahúzósak, valamint szinte minden játékautónk modellszintű kidolgozással készült. Ha élőben szeretnéd látni ezeket a modellautókat, keresd fel az üzletünket az alábbi címen, ahol minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk: Euro Cent üzlet 1148 Bp., Nagy Lajos király útja 100. (bejárat az Egressy út felől). 

Ha inkább a honlapunkon a www.huni.hu-n barangolsz és bármilyen kérdésed van keress minket bizalommal az info@kasuba.net e-mail címen vagy a 06 20 269 3988 telefonszámon! 
 A játékautók világa gyönyörködtető, de tudjuk, hogy másra is van igény, ezért a www.huni.hu-n találsz különböző játékokat is, mind fiúknak, mind lányoknak különböző kategóriákban az érdeklődésed szerint. Foglalkozunk a játékos fejlesztéstől a szórakoztató társasjátékokon   keresztül az ügyességi játékokig, minden korosztálynak. 
Ezenkívül, ha szeretnéd megajándékozni a szeretteidet, a honlapunkon megtalálhatsz sok ötletet, legyen az ágynemű, vagy pohárkészlet, vagy valami különlegesség  !
Mindezek mellett folyamatosan van nyereményjátékunk, amire bármely magánszemély benevezhet és nyerhet. Szóval érdemes mindenképp benézni hozzánk! Keress minket bizalommal!

Huni.hu Játék és Ajándék Webáruház csapata
főoldal | impresszum | médiaajánlat | adatvédelem | technikai ügyelet