Jelenlegi hely

Nyerj Bakonyi kalandpark belépőt!

Nyerj Bakonyi kalandpark belépőt!

Most iratkozz fel a Hírlevélre! 4 db belépőjegyet sorsolunk ki a feliratkozók között.

Nyerj Bakonyi kalandpark belépőt!Uniós támogatásból újul meg a Sobri Jóska Kaland- és Élménypark

A Trend 82 Kkt. közel 50 milliós forint uniós támogatást nyert a „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. A 110 millió forintos összköltségvetésű beruházásból a kislődi kalandparkba nem csupán új játékok beszerzésére kerül sor (quadok, csúszda, stb.), hanem új munkahelyeket is teremtenek. A megújult élménypark 2012. március 31-én nyitja kapuit a kalandvágyók előtt.

Új játékelemek kerülnek a Sobri Jóska Kaland- és Élményparkba uniós pályázati támogatás révén, így még több élmény és programlehetőség várja az ide látogatókat.

A támogatás összegéből többek között elektromos kisautókat, quadokat, körhintát, és mesterlövész játékot vásárolnak, valamint FBI akadémiát, gokart-, quad pályát, és egy játszóvárat is kialakítanak, ezzel is növelve kalandvágyók számára az izgalmakat és a kikapcsolódási lehetőségeket. Az új szezon idején pedig túlélőverseny és rockopera előadások is színesítik a kalandpark élménykínálatát.

 Nyerj Bakonyi kalandpark belépőt!  Nyerj Bakonyi kalandpark belépőt!

A híres betyárról, Sobri Jóskáról elnevezett, élmény- és kalandpark Magyarország leghosszabb drótkötél-pályájával és közel 40 féle játékelemmel várja az idelátogatókat. A 2009 júliusa óta üzemelő komplexumban sok más mellett vízigömb, jetski, baseball, 3D karika, hófánk és íjászat színesíti a kínálatot. A kalandpark a család minden generációja számára kínál kikapcsolódási lehetőséget, hiszen amíg a legkisebbeket egyebek mellett játszótér és állatsimogató várja, addig a szenior látogatók számára a 4 hektáros területen fekvő tó nyújt horgászási és pihenési lehetőséget.

A Bakony festői környezetében fekvő kalandpark 30 ha alapterülettel és közel 9 ha beépített térrel rendelkezik. Szolgáltatásai között többféle szálláslehetőség áll a többnapos kalandokat keresők rendelkezésére, így osztálykirándulásokhoz, valamint saját alkalmazású trénere révén céges csapatépítőkhöz is alkalmas helyszínt kínál.

A kaland-és élményparkról, valamint a fejlesztésről bővebb információ a

 www.bakonyikalandpark.hu

oldalon található.

További cikkek hasonló témában

Karintia: kezdődik a téli szezon az Alpok napfényes déli oldalán

Karintiában kezdetét vette az idei, különösen hosszú téli...

Nyári slágerek Innsbruckban

Innsbruck, az Alpok fővárosa sokkal többet kínál, mint amit egy...

Síszezon - balesetbiztosítás

A hegyi mentők jelentései igazolják, hogy télen a Magas-Tátrában...

Költők vidéke

Aggtelek község Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az Edelényi...