Jelenlegi hely

Hungarospa Hajdúszoboszló

Hungarospa Hajdúszoboszló

Európa legnagyobb fürdőparadicsoma - Bár Hajdúszoboszló gyógyfürdője révén lett világhírű, nyaranként a strand és az Aquapark a fő vonzerő.

Hungarospa HajdúszoboszlóSokan kíváncsiak a tavaly átadott fedett élményfürdőre, az Aqua-Palace-ra is. Mindez egy helyen található, Európa legnagyobb, 30 hektáron elterülő fürdőparadicsomában.

A gyönyörűen parkosított strandfürdő május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Tizenhárom medencéje kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvend. Az élménymedencékben közkedveltek a különféle vízi attrakciók.  A hullámmedencében naponta többször felüdülhetnek a strandolók a hatalmas mesterséges hullámokban. A gyógyvizes pezsgőmedencében a tűző napfény elől árnyékoló tető véd.

A strandon  a  kicsiket  gyermek-  és pancsoló medence várja elbűvölő állatfigurákkal. Ha  elfáradnak a pancsolásban, a játszótéren tölthetik az egész napot.

Hungarospa HajdúszoboszlóA strand legnagyobb szenzációja, a „mediterrán tengerpart”. A tengerpart illúzióját keltő hullámzó vizű medence vízfelülete 6200 m2, ezzel Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít.  A látványt homokos  föveny,  napozóágyak, pálmafák, világítótorony, valamint  zátonyra futott kalózhajó teszik teljessé.

A strand hátsó részében épült fel  Magyarország első csúszdaparadicsoma, az Aquapark, ahol  12 méter magas  indítótornyokból indulva  kilenc pálya közül választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. A 10-12 év alatti gyerekeket  minicsúszdák várják a medencében élethű elefántokkal. A csúszdákon kívül egy kellemes sodró folyó kecsegtet további élményekkel.

Hungarospa HajdúszoboszlóRossz idő, vagy perzselő nyári napsütés esetén különösen érdemes kipróbálni a tizenötezer négyzetméteres Aqua-Palace vízipalotát. Az exkluzív élménymedencék látványelemei különböző korokat és helyszíneket idéznek meg. Van itt római-, gangesz-, trópusi-, mozi-, és tengeri fürdő.

Az Aqua-Palaceban található a legnagyobb hazai gyerekvilág. A bébi- és családi medencékben  állatfigurák és csúszdák várják a kicsiket. Szórakozásukról foglalkoztató terem, játszóház is gondoskodik. A pelenkázó-, szoptató-, és gyermek pihenő helyiség  is a kisgyermekes családok kényelmét szolgálja.

Hungarospa HajdúszoboszlóA szaunázás szerelmesei egy egész szaunavilágot vehetnek igénybe a vízipalotában. A sportkedvelő vendégek részére két pályás álló szörf, squash, spinning, kangoo és sok más fitness szolgáltatás áll rendelkezésre.

A vízipalota wellness szolgáltatások széles palettáját is nyújtja: thai masszázs, szolárium, privát fürdők, relax szoba és még hosszan sorolhatnánk.

További cikkek hasonló témában

Karintia: kezdődik a téli szezon az Alpok napfényes déli oldalán

Karintiában kezdetét vette az idei, különösen hosszú téli...

Az élet Napfény-es oldala

A szürke, borús napokon nem vágyunk másra, mint egy kis napfényre...

Válogatott ajánlatcsomagok a 2011/2012-es téli szezonra

Ausztria 2800 minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyén...