Jelenlegi hely

Falusi üdülés családoknak

Falusi üdülés családoknak

A „baba- és gyermekbarát” falusi szálláshelyek igazi családi specialistáknak számítanak, akik tökéletesen ismerik a gyermekek és szüleik igényeit.

Falusi üdülés családoknakMaria Pihringer mindezt így fogalmazza meg: „a vendégek gyermekeire úgy tekintünk, mintha a sajátjaink lennének. Az apróságok szinte az egész napot velem vagy a férjemmel töltik.” A falusi élet izgalmas és minden napra tartogat tennivalót: a gyermekekre számtalan kaland, élmény és vidám szórakozás vár.

Pedagógiai szempontból is értékes üdülés
A falusi gazdaságok csodálatos természeti környezetben találhatóak, zöldellő mezők, gazdag szántóföldek és hűs leheletű erdőségek ölelésében. A gyermekek rendkívül élvezik a természet közelségét: az apróságok minden veszély nélkül játszhatnak a természetben fel-lelhető anyagokkal vagy mezítláb szaladgálhatnak a füves réten.

Különleges ajánlat
Az alsó-ausztriai Zwergelhof-beli Moser nagypapa csodálatos meseerdőt hozott létre. A gyermekek ezt akár Lisa, a barátságos póni hátán ülve is felfedezhetik. Vagy megtekinthetik a nagypapa modellvasútját, esetleg a nagymamával tehetnek képzeli időutazást, miközben a falusi múzeumban idézik fel a letűnt korok emlékét. Miközben a gyermekek az udvaron ki-alakított búvóhelyen játszanak, a szülők a függőágyban nyújtózhatnak el. Este pedig hangulatos tábortűznél fejezhetik be az élményekben gazdag napot.
http://www.urlaubambauernhof.at/zwergerlhof

Apartman az egész családnak (max. 4 fő) egy falusi szálláshelyen már napi 58 eurótól foglalható.

További családi ajánlatok és az egyes szálláshelyek ajánlatcsomagjai, valamint online foglalási lehetőség: http://www.falusiudules-ausztriaban.hu/
www.UrlaubamBauernhof.at

Magyar nyelvű katalógus
„Igazi üdülés egy ausztriai gazdaságban” című katalógusunkban megtalálhatóak Ausztria legszebb falusi szálláshelyei rövid leírással és fotókkal. A katalógus gyorsan és egyszerűen megrendelhető, de akár le is tölthető a honlapunkról.

Katalógusrendelés és felvilágosítás: Urlaub am Bauernhof in Österreich, A-5020 Salzburg, Gabelsbergerstr. 19, Tel.: 0043-662-880202, E-mail: office@farmholidays.com
www.falusiudules-ausztriaban.hu

További cikkek hasonló témában

Salzburg

Hangulatos lesz az idei nyár az UNESCO-világörökségnek...

Mire kell ügyelnünk utazáskor?

Tippek, trükkök, praktikák repülős utazásokhoz

Garantált 20.000 Ft ajándékba, érdekel?

Mit szólnál egy Balatoni nyaraláshoz, kényeztető wellnesszel?...

Nyerj Bakonyi kalandpark belépőt!

Most iratkozz fel a Hírlevélre! 4 db belépőjegyet sorsolunk ki a...