Jelenlegi hely

Egész héten shuffleing a hegyekben

Egész héten shuffleing a hegyekben

Ha a telet nemcsak a meleg szobában töltenéd, és legszívesebben kiszabadulnál a hegyek közé, akkor csapd a hónod alá a deszkád, vagy csak porold le a táncos cipőd, és vedd be Les Orres hegyeit. A napfényes francia síparadicsomban vár Rád a Fundango Freeze fesztivál, ahol az 1000 km pálya, az extrém versenyek és a világhírű LMFAO garantáltan felráznak mindenkit a téli álomból.

Egész héten shuffleing a hegyekbenTöbb ezer fiatal veszi be évről-évre a francia Alpok hegyeit, hogy egy hétig kizárólag a havas sportoknak hódoljanak és hatalmasakat bulizzanak a legjobb DJ-k és zenekarok slágereire a Fundango Freeze fesztiválon. A kérdés csak az: kibírsz egy hetet alvás nélkül? A fesztiválon ugyanis garantáltan nem fogsz unatkozni, erről az egész napos programok, majd a hajnalig tartó őrült partik kezeskednek.

Napközben az 1000 kilométeres pálya, a sí-és fitneszoktatás, a Fun Park, profi Slide Show valamint az extrém versenyek gondoskodnak a hangulatról. A Freeze fesztivált ugyanis legjobb ridereink sem hagyják ki, és látványos Slope style, paralell szlalom, Ollie Jam csatákkal pezsdítik fel a hangulatot. A hófoci, a hegyre futás, vagy éppen a hagyományos Red Bull Crazy Race pedig minden jelentkezőt vár, aki nem riad vissza egy kis „gumicsirkés” csúszkálástól.

Egész héten shuffleing a hegyekbenEste beindul a banzáj, ami egészen hajnalig dübörög. Többek között Funkerman,  Freestylers, Julia Carpenter, DJ Palotai, Nobody Moves, Karányi, Andro, Pixa és Dandy táncoltatja meg a hegylakókat. A legnagyobb durranás azonban minden bizonnyal az LMFAO fellépése lesz. A Fundango Freeze sí- és snowboard fesztiválon több mint 2 500 magyar fiatal tombolhat a banda legendás slágerére, és rophatja először élőben a shufflin táncot a cicanadrágos duóval. A különleges estére a csapat tagjai, Redfoo és SkyBlu igazi csemegének ígérkező, 25 fős élő produkcióval készülnek a magyar rajongóknak.

Felejtsd el, hogy alszol, és vedd ki a részed az egy hetes folyamatos pörgésből a Fundango Freeze fesztiválon 2012. január 28. és február 4. között!

Forrás: www.redlemon.hu

További cikkek hasonló témában

Advent Stájerországban

Graz a rendkívüli „Call me Maria” című adventi programmal készül,...

Az élet Napfény-es oldala

A szürke, borús napokon nem vágyunk másra, mint egy kis napfényre...

theALPS

theALPS 2012: a különleges alpesi turisztikai termékek...

HOTEL VIKTÓRIA***+  SÁRVÁR

Szállodánk Magyarország egyik népszerű fürdőhelyén, Sárváron...