Jelenlegi hely

Csodás mesevilág a sárréti településen

Csodás mesevilág a sárréti településen
Csodás mesevilág a sárréti településenEgyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lovarda. Méghozzá egy nem is akármilyen lovarda! Itt ugyanis megfértek egymás mellett a lovak, a kacsák, a csirkék és a juhok; és itt élt a „vén” Buksi is, akinek játékos kedve öregségére sem fogyatkozott. 
Messze földről látogattak ide az emberek, hiszen itt mindenki békességre, nyugalomra és biztonságra talált. Csendes hely volt ez, ahol a hercegek és a hercegnők, a királyok és a királynék egyaránt remekül szórakoztak. Itt ugyanis ők maguk nyergelték fel a lovakat és lovagoltak ki a pusztaságba. Megismerték az íjászkodást és a konyha rejtelmeit, de ha úgy tartotta a kedvük akkor forró fürdőt vettek. A szakácsok minden nap különleges finomságokat készítettek a számukra, ellátták őket mindenféle földi jóval.
Csodás mesevilág a sárréti településen
Mindenki szerette a lovardát, ezt a nem is akármilyen lovardát.
És a mese néhány éve valósággá vált.
Egy kicsiny sárréti településen, Sárrétudvariban te is része lehetsz a csodás mesevilágnak a családoddal. A falu szélén találod a gyönyörűen kifaragott székelykaput, amin átlépve megismerheted a Pegazus Lovardát és Vendégházat, a falusi élet varázslatos báját.
Hogy miért ennyire lenyűgöző ez a lovarda?
Itt nem kell félteni a gyerekeket. A levegő tisztasága, az élettel teli udvar és a természet csendje ugyanis a vidék békés biztonságával fogadja az ide Csodás mesevilág a sárréti településenérkezőket. Kicsik és nagyok együtt fedezhetik fel a birtok rejtelmeit, ami rengeteg élményt tartogat. Megismerkedhetnek a lovarda lakóival és Buksival, aki a maga 26 évével örökifjú tagja a sárréti birtoknak. Mindenki próbára teheti az ügyességét az íjászkodás és a lovaglás során, illetve élvezheti a pezsgőfürdő és az infraszauna kikapcsoló lehetőségét. 
Mert ez egy nem akármilyen lovarda
A Pegazus Lovarda és Vendégház a valóssággá vált mesevilág, ahol a család rátalálhat a kikapcsolódó közös programra. A tücsökciripelést és a madarak csicsergését nem zavarja meg az autók hangja, ehhez a vidéki idillhez csupán a gyerekek kacaja társul. 
Látogassatok el Sárrétudvariba és élvezzétek ki az életre kelt mesevilágot. Térjetek vissza akármikor, hiszen itt nem csak három napig tart a csoda. Az egész évben nyitva tartó birtok az év bármely szakaszában felüdítő kikapcsolódással és fantasztikus lehetőségekkel várja a család apraját-nagyját. 
Csodás mesevilág a sárréti településen
Elérhetőségek: 
cím: 4171 Sárrétudvari Damjanich utca 6.
telefon:+36/30 27 94 538 

További cikkek hasonló témában

Luxus wellness és selfness az ABACUS-ban

Egyre többeknek válik az életük részévé, hogy a nyaralás mellett...

Hotel Makár Sport & Wellness

Kikapcsolódás Pécsen

Anett tours Utazási Iroda

Irodánk fő célja a kezdetek óta (15 éve) sem változott:...

Vadonatúj természeti élmények

Zipline, függőhíd vagy kerékpározás? Stájerországban minden...