Jelenlegi hely

Cikkek - továbbiak

Idén karácsonykor mindenki nyugodjon le a...

Idén karácsonykor mindenki nyugodjon le a...

 

Mit szólnál ahhoz, ha ez az ünnep nem a rohanásról és idegeskedésről szólna, hanem az önfeledt családi pillanatokról és hangulatos közös élményekről? Ha Te is átrohanod a decembert, de legbelül egy tartalmas, nyugis karácsonyra vágysz, akkor – egyrészt: nem vagy egyedül, másrészt – van segítség: az ittaszezon.com és a Kacatmentes Otthon segítségével nem csak a karácsonyi menütervezést, de az adventi készülődést is stresszmentesebbé teheted.

Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!

Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!Szabó Zsófi: Erősnek és legyőzhetetlennek érzem magam!

A futásról szóló kapcsolatáról vallott a Runner’s World legújabb számában Szabó Zsófi. Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője büszke a sportteljesítményére, erőssége pedig az edzője szerint abban rejlik, hogy képes koncentrálni, fejben is bírja a futást.

Azt gondolod, hogy mindent megteszel környezeted védelméért?

Azt gondolod, hogy mindent megteszel környezeted védelméért? És mégis palackos vizet iszol?

Azt, hogy kinek mit jelent környezete védelme, leginkább mindennapi tevékenysége árulja el. Sokan nem is gondolnak bele, hogy a csomagolt termékekkel, így a palackos ásványvíz megvásárlásával milyen szinten terhelik környezetüket. És akkor még nem is számolták ki, hogy a pénztárcájuk mennyivel rosszabbul jár!

Minden évszakban figyelj a folyadékbevitelre!

Minden évszakban figyelj a folyadékbevitelre!

Nyáron sokat hallunk a folyadékpótlás fontosságáról, hiszen a rekkenő hőségben gyorsabban felborulhat szervezetünk vízháztartása. A hideg idő beköszöntével azonban sokan megfeledkeznek a megfelelő mennyiségű folyadék, elsősorban víz beviteléről. Nem árt hangsúlyozni, hogy nemcsak a hőmérséklet-változás miatt csökkenthet a szomjúságérzetünk, de az életkor előrehaladtával is egyre kevésbé jelez a szervezetünk, ha folyadékpótlásra van szüksége. Az októberben lezajlott  Aqua Challenge kihívás is arra hívta fel a figyelmet, hogy a megfelelő táplálkozásnak a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel is elengedhetetlen része.

Lelepleztük Nyári Dia gyönyörű alakjának titkát

Lelepleztük Nyári Dia gyönyörű alakjának titkát

Színésznő, édesanya, több száz kilométeren koptatta már a futócipőjét. Nyári Diával „A mozgás, ami összeköt” elnevezésű kampánya kapcsán beszélgettünk, aki Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójának nagyköveteként arra szeretne minél több embert – elsősorban hölgyeket – inspirálni, hogy kezdjenek el mozogni. Nemcsak azért, hogy csinosnak érezzék magukat, hanem azért is, mert a sport segít mentálisan kikapcsolni és hihetetlen önbizalmat ad. Dia már évek óta a futás szerelmese, ami fogyás céllal indult, ma viszont már sokkal többről van szó, életmódváltás lett belőle. Az aktív sport mellett az étkezésre és a táplálék-kiegészítésre is nagy hangsúlyt fektet.

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért 

20 perc otthoni edzés a kerek popsiért 

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos. Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el.

Mennyi a szükséges napi vitamin- és ásványianyag-bevitel?

Mennyi a szükséges napi vitamin- és ásványianyag-bevitel?

Az ősszel együtt beköszöntött a hűvösebb időjárás, a náthával, megfázással járó betegségek időszaka. Ilyenkor különösen fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a megfelelő napi vitamin- és ásványianyag-bevitelre, hiszen szervezetünk, immunrendszerünk így időben fel tud készülni a még hidegebb télre. Gyümölcsöket, zöldségeket inkább nyáron eszünk nagyobb mennyiségben, pedig a hideg időszakban is bőségesen kellene belőlük fogyasztanunk, mikor a megfázás és az influenza is gyakoribb.

Halloween a Familyparkban – Kirándulóhely félelemgaranciával

Halloween a Familyparkban – Kirándulóhely félelemgaranciával

A Halloween ünnepe alatt Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 11 napra, Október 22-től November 1-ig egy elvarázsolt csodavilággá változik. A rendezvény látogatói felejthetetlen, különleges, kicsit hátborzongató de családbarát élményekben részesülnek.

Oldalak