Jelenlegi hely

Halálra rémültek a VIVA Comet sztárjai!

Halálra rémültek a VIVA Comet sztárjai!

Félelem és reszketés a Barcsay utcában: a hamarosan megnyitó Underground Fear horror labirintust tesztelték le a VIVA Comet Legjobb Férfi Előadó kategóriájának jelöltjei.

Halálra rémültek a VIVA Comet sztárjai!A 18 helyiséggel felszerelt rettegés-aréna közel 45 percen át kelt félelmet a látogatókban izgalmas és félelmetes horrorfilmek jeleneteit felidézve.

Horror labirintusban jártak a VIVA Comet Legjobb férfi előadó kategóriájának jelöltjei. A premier előtti rettegés során közel háromnegyed órán át bolyongott Fehér Balázs, Vastag Csaba, SP és Fluor Tomi Budapest egyik legrégebbi háztömbjének légópincéjében. Király Viktor igazoltan volt távol, mivel éppen legújabb klipjét forgatja, amit hamarosan a VIVA Televízión láthatnak a rajongók. Rajta kívül mindenki lemerészkedett a rémek közé, még Fehér Balázs is, aki pedig nem szereti a zárt helyeket.

„Bár klausztrofóbiám van, azért bevállaltam és lemerészkedtem a horror labirintusba – mesélt Fehér Balázs az élményeiről. – Ez természetesen nem akadályozott meg abban, hogy nagyon jól érezzem magam, a srácok elvonták a figyelmemet, aztán mikor elég volt, egyszerűen kijöttem.”
Halálra rémültek a VIVA Comet sztárjai!
A labirintusban különböző horrorfilmek felidézése, valamint félelmetes hang- és fényhatások biztosítják, hogy minden résztvevőben örök emlék maradjon a látogatás.

„Halál parás vagyok, végigizgultam az egészet – mondta el Éder Krisztián SP a látogatás után. – Amúgy nagyon jól néz ki, maga a környezet is szép, a jelmezek meg egyenesen hihetetlenek, olyan realisztikusak” – tette hozzá a rendező-előadó.

A hely berendezésében a legkülönbözőbb utalások vannak ismert horrorfilmekre, így a félni szerető rajongók minden sarokban találhatnak valamit, ami legijesztőbb filmélményeikre emlékezteti őket: itt van a Fűrész első részének nyilvános mosdója, Chucky, az életre kelő játékbaba, sőt, a Kör kútját is viszontláthatják a bátor látogatók, miközben interaktív módon maguk is alakíthatják a történteket.

Halálra rémültek a VIVA Comet sztárjai!„Nekem a Kör című filmet felidéző szoba tetszett a legjobban, az egész nagyon egyben volt – mesélte nevetve Fluor Tomi, miután kiszabadult a horrorfilm szereplőjének, Samarának a karmaiból. – „Miután beraktam a videót, az nemcsak lejátszotta a filmet, hanem utána még a telefon is megcsörrent. Az egész labirintus nagyon tetszett, de ez tényleg rám hozta a frászt.”

A fiúk emellett gőzerővel készülnek a VIVA Comet gálára is, ahol, ha nem is ilyen, de hasonló izgalmakban lesz részük addig, amíg ki nem derül, hogy 2012-ben ki nyeri a Legjobb Férfi Előadónak járó Comet-gömböt.

12. VIVA Comet Gála 2012. június 14-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Forrás: www.redlemon.hu

További cikkek hasonló témában

Megszületett Nicole Kidman második gyereke

Nicole Kidman és country-énekes párja, Keith Urban második...

Sztárportré

Felismerések - Benkő Lászlóval

Angelina Jolie a gyerekek kedvenc gonosztevője

Íme a 28. Kids’ Choice Awards díjazottjai

Sztárportré

Komár László Emlékműsor (2008-ból)