Jelenlegi hely

Amerikai ínyencségeket készítettek a sztárok

Amerikai ínyencségeket készítettek a sztárok

Görög Zita: „Imádok kísérletezni”

Amerikai ínyencségeket készítettek a sztárokGörög Zita 14 éves korában egy különleges tökfőzelékkel debütált a konyhában.  Aztán később modellként is ő volt az egyik ügyeletes kukta a lányok között, csirkepörköltje és húslevese mindig sikert aratott. Nemrégiben pedig Király Lindával, Horváth Évával és az amerikai whiskey legenda ükunokahúgával, Lynne Tolley-val ragadott serpenyőt.
 
Igazi Tennessee-i ételkülönlegességeket készíthettek hazai hírességeink, akik a borsos mustáros csirke mellett, a lynchburgi vajon párolt, karamellizált alma receptjét is elsajátíthatták. Miután Lynne megmutatta praktikáit,Amerikai ínyencségeket készítettek a sztárok Király Linda, Horváth Éva és Görög Zita az egyik hazai kedvenc, a mákos guba rejtelmeibe avatta be Jack Daniel édességekért rajongó ükunokahúgát. A közös főzés után pedig Lynne saját szakácskönyvével lepte meg a lányokat.
Görög Zita rutinosan mozog a konyhában, így nem jött zavarba egyik étel elkészítésnél sem. Igaz nem volt ez mindig így, kezdetekben még a legegyszerűbb fogásokkal is meggyűlt a baja.

„14 éves lehettem, mikor bontogatni kezdtem a szárnyaimat a tűzhely mellett. Annyira jól akartam csinálni, hogy egyszer körülbelül 70 deka liszttel rántottam be a tökfőzeléket, de anyuéknak úgy is ízlett” – kezdte a mára kétgyermekes anyuka. – „Ebben az időszakban miután hazaértem a suliból Amerikai ínyencségeket készítettek a sztárokmindig tojásrántottát készítettem és megnéztem a Grease című filmet, ez valahogy szertartásszerű volt akkoriban. Aztán később a modellszállásokon is gyakran főztem a többieknek, most pedig már sokszor előfordul az is, hogy a gyerekekkel együtt készítünk valamit. Milán és Lotti nagyon lelkesek, tojásfeltörésben például verhetetlenek. Imádok kísérletezni a konyhában, nagyon élveztem a közös főzést Lynne-nel, és biztosan kipróbálom otthon is a receptet. Annak pedig különösen örülök, hogy mi is mutathattunk egy igazi magyar finomságot, szerintem nagyon ízlett Lynne-nek a mákos gubánk” – tette hozzá lelkendezve a csinos modell, akitől Király Linda vette át a szót. 
„Lynne annyira nyitott és kedves, hogy úgy éreztem, mintha egy régi barátnőmmel ragadtunk volna fakanalat. Én is sokszor főzök, leggyakrabban a páromnak. Amerikai ínyencségeket készítettek a sztárokNeki ráadásul a Jack az italfavorit, így dupla öröm az ajándékba kapott szakácskönyv, mert ezentúl az ételekbe is belecsempészhetem kedvenc whiskey-jét. Emellett pedig már most biztos vagyok abban, hogy a barátaimat is meglepem majd valamelyik Lynne-féle specialitással” – árulta el a gyönyörű énekesnő, akinek a főzés nemcsak kikapcsolódást, de fontos családi programot is jelent. 
Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

További cikkek hasonló témában

Sztárportré

Portré a jelenről: Laár András és Trokán Anna riportja!

Ganxstáék Dublinban randalíroznak

Csütörtök este repülőre ült és Dublinba utazott Ganxsta Zoli és...

Sztárportré Dobrády Ákossal!

Közismert emberek rádiós interjúban minden héten! A Sztárportréban...

Sztárportré

Családi portré: Janicsák Veca és Fehér Balázs gyermekkora!