Jelenlegi hely

Milyen a tökéletes pasi?

Milyen a tökéletes pasi?

A tökéletes férfi minden nő álma. Minden nő keresi a tökéletes férfit. Néha úgy tűnik megtalálja, aztán kiderül, hogy mégsem. A kérdést nem lehet egyértelműen megválaszolni, hiszen mindenkinek másra van szüksége, mindenki más külső- és belső tulajdonságokat keres leendő partnerében.

Milyen a tökéletes pasi?Azonban van néhány alapvető dolog, amit meg kell találnod ahhoz, hogy elmondhassad, ő a tökéletes számodra. Nem probléma, ha nem kötelezed el magad a első srác mellett, esetleg, lehet, hogy teljesen rossz helyen keresgélsz, emiatt úgy érzed, senki nem passzol hozzád.

Ha listát írnák a tökéletes pasiról, minden szépet és jót, amit csak elvárhat az ember, legyen jóképű, úriember, lesse minden kívánságunkat, legyen figyelmes, romantikus, hűséges, szerető férj, jó apa, találja ki a gondolatainkat, és még sorolhatnánk a végtelenségig.

Körülbelül így néz ki egy kívánságlista, akik Mr. Tökéletest keresik. Sajnos ez nem túlzás, tényleg sok nő elvárja ezeket egy férfitól. Természetesen nagy öröm, ha a felsoroltak közül van ami jelen van a kapcsolatban, de az összeset elvárni egy személytől nagyon irreális.

Romantikus regényeknek, szappanoperáknak köszönhetően azt tervezzük, hogy beleszédülünk a lángoló érzelmek katlanába, ahogyan az a filmekben is szokás, és úgy élünk majd, ahogyan a szappanoperák hősei. Egyre több könyvet olvasunk arról, milyen tökéletes is lehet az igazi szerelem. Csakhogy ez a fajta Milyen a tökéletes pasi?románc és a hozzá tartozó férfiak nem léteznek, csakis a mesékben!

Viszont az az elvárásunk, hogy egy férfinak illik tökéletesnek lenni, komoly terheket rak az átlagfickó nyakába. Sokan képtelenek megfelelni a szuperhősökről alkotott képnek. A könyvek, a mozi és a tévé által közvetített illúziók tehát eltorzítják a szerelem valódi természetét – mintha minden fickónak születésétől fogva romantikusnak és szenvedélyesnek illene lennie. Sajnos, képzeletbeli férfiak váltak a nők álmává.

Egy férfi akkor lesz számunkra "tökéletes férfi", ha megtanultuk szeretni és elfogadni úgy, ahogy van.

További cikkek hasonló témában

Valóban többet szeretkezünk nyáron?

Hogy hatnak a napsugarak a szexuális életünkre

Szakítás után...

A legelső lépés a szakítás után, hogy elfogadd: vége! Ha ezt nem...

Munkahelyi szerelem

A közös munka bizonyos értelemben alkalmas arra, hogy az embereket...

Miért ritka a harmonikus, örömteli párkapcsolat?

Amikor párt választunk, lehet, hogy már nem vagyunk fiatalok, a...