Jelenlegi hely

Az egyéjszakás kalandok

Az egyéjszakás kalandok

Az egyéjszakás kaland jó ötletnek tűnhet néhány esetben. Vannak, akik büszkén villognak a csupán egy éjszakára, vagy fogalmazzunk egyértelműen: egyetlen szexre szóló kalandjaikkal, mások pedig egyenesen szégyellik. Ki-ki döntse el maga, hogy melyik társasághoz csatlakozik, de azt kár lenne tagadni, hogy majdnem mindenkivel előfordult már ilyesmi.

Az egyéjszakás kalandokSok nő szeretne egyéjszakás kalandot, csak azért, mert egy kis szórakozásra, kényeztetésre vágyik, persze érzelmek nélkül. Mindazonáltal, ha hosszú távú kapcsolatot keresel, hagyd ki az egyéjszakást, mert ezek nagyon ritkán vezetnek komoly kapcsolathoz.

Nem szégyen az, ha valaki elképesztő vágyat érez egy idegen iránt, persze főleg akkor nem lehet kifogásolni, ha két egyedülálló emberről van szó. Más kérdés, amikor az egyikük foglalt, de ott már nem azon van a hangsúly, hogy egy éjszaka volt csupán, sokkal inkább a megcsalás ténye okozhat gondot.

Előnyei

Többségében egy ilyen kalandot nem előz meg semmilyen ismeretség, egyszerűen csak egymásra talál két ember, akik közt vibrál a levegő. Ez már önmagában egy olyan élmény, amit legalább egyszer mindenkinek át kell élnie. Itt nem szólnak bele az érzelmek, sőt még az ész se a kialakult helyzetbe, mert egyszerűen gondolkodás nélkül, a puszta ösztönei után megy mindkét ember.

Az egyéjszakás kalandokSokan azért mennek bele egy ilyen fergeteges kalandba, mert vannak olyan vágyaik, amiket még egy kapcsolatban sem tudtak kiélni, és a sors éppen egy hasonló beállítottságú emberrel hozza össze. A lehető legritkább esetben lesz hosszú távú kapcsolat egy ilyen egymásra találásból, hiszen ennek éppen az volt a lényege, hogy rövid ismeretség után megszerezni valakit, minden kötöttség nélkül, majd búcsút venni az akció után.

Azok is az egyéjszakás kalandok mellett teszik le a voksukat, akik éppen egy szakítás után vannak, és még nem vágynak komoly kapcsolatra, mégis jól esik a lelküknek, és hát lássuk be: főleg a testüknek, hogy valaki kényezteti őket, még sincs semmilyen kötelezettségük.

Legfontosabb a biztonság

Ne idd le magad, csak mértékkel egy-két pohárral fogyassz a kedvenc koktélodból, mert az alkohol hatására a gátlásaid oldódnak, az ítélőképességed gyengül, ezért sebezhetőbbé válsz.

Mielőtt távoznál Vele, tölts egy kis időt beszélgetéssel, tudj meg róla ezt-azt. A barátaidnak mutasd be, és kérd el a címet, ahova mentek, amit a barátaiddal is közölj. Ha nem akarod, hogy egy nem várt emlékkel ajándékozzon meg, mint az egy jópofa nemi betegség, vagy terhesség, feltétlenül használj kondomot.

Jó reggelt!

Ha szerencsés vagy, és olyan pasi mellett ébredsz fel reggel, aki ugyanolyan elbűvölő, mint az este folyamán volt, jól kell keverned a kártyáidat, ha még látni akarod később is. Ha nálad vagytok, kérdezd meg, hogy veled tart-e reggelizni, ha igen, készíts valami finomat és egyszerűt.

Ha nála vagytok, távozz, mielőtt felébredne, hagyj egy cetlit a neveddel és telefonszámoddal, és ajánlj fel egy esetleges kávézást. Ez kíváncsivá fogja tenni, és elérheted, hogy újra látni akarjon. Add tudtára, de csak finoman, hogy testi képességeinél esetleg többre is kíváncsi vagy.

További cikkek hasonló témában

Nevetéstől jobb a szexuális élet

A Hogy ne éld az életed sorozaton nevet a magyar.

A nők és a tél

A tél sokak számára a síelést, snowboardozást jelenti, azonban...

Egy kapcsolat krízisei

Ha az ember kapcsolatban él, legyen 17, 27, 57 éves, problémák és...

A 10 leggyakoribb hiba társaskapcsolatban

Adott egy nő és egy férfi. Egy helyszín, ahol találkoznak. Ez...