Jelenlegi hely

A 10 leggyakoribb hiba társaskapcsolatban

A 10 leggyakoribb hiba társaskapcsolatban

Adott egy nő és egy férfi. Egy helyszín, ahol találkoznak. Ez lehet egy szórakozóhely, egy kávézó vagy még sorolhatnánk. Találkoznak és ezzel úgy érzik, hogy megváltozik a világ, egymásba szeretnek. Boldogan élik napjaikat. A filmek is mind eddig tartanak, aztán fél év után lassan beütnek az első gondok, amik próbára tesznek mindegyikünket, ha egy párkapcsolatban élünk. Ezeket a gondokat kezelhetjük jól és rosszul is, de ha nem akarjuk elveszteni kedvesünket, mert látunk még benne akár egy apró kis reménysugarat is, akkor semmiképpen ne kövessük el a következő tíz hibát, mely garantáltan biztosítja az imádott férfi elvesztését.

1. Az első dolog, melyet szinte minden nő elkövet kivétel nélkül a hiszti. Ez van, akiknél már a kapcsolat elején is megmutatkozik. Akkor most kicsit részletesebben fejtsük is ki, hogy ez mit jelent a mi és párunk szemszögéből értelmezve. Nő: jogos sérelem felhánytorgatása egy adott szituációban, ahol ő a szenvedő fél. Férfi: egy ostoba félreértés miatt való fölösleges veszekedés, ami nem is olyan fontos.
2. A következő hiba, melybe élete során legalább egyszer minden nő beleesik, a túlzott ragaszkodás, mely telefonhívások sokaságában is megmutatkozhat. Nő: csak aggódtam merre jársz, azért hívtalak fel egy párszor. Férfi: Nem hagysz levegőt és ellenőrizni akarsz, különben mit jelentsen a 17 nem fogadott hívás?
3. A féltékenység, amely garantáltan elkerget minden pasit, ha túlzásba visszük. Jellegzetes tünetei: Nő: már megint az eladónőt nézted, csak azért, mert folyton hajolgat, abban a szoknyának nem nevezhető göncben?- sértődött elvonulás, melyet hosszas sértődött hallgatás követ, majd újabb szemrehányások. Férfi: csak rápillantottam, de tudod, hogy ez nem jelent semmit.
4. A barátod/vőlegényed/férjed garantáltan a pokolba kíván, amikor a barátait kritizálod barátnőid előtt, melynek ő is fültanúja, sőt még azt is elvárod tőle, hogy helyeseljen. Nő: a barátai olyan bunkók és folyton itt élősködnek rajtunk. Férfi: - amíg a barátnőid ott vannak általában egy sóhajtással elintézi…
5. Fél év után felmerülhet benned az egy test - egy lélek fogalma, ami erősíti, hogy elhagyd az én és a Te kifejezést, mely helyett a mi kerül előtérbe. Ez nem jelent gondot, ha ő is teljesen határozott, ám ha nincs meg az összhang zavarhatja. Például: Nő: mi azt tervezzük, hogy veszünk egy új házat. – igazából pedig ezt csak Te tervezed. Férfi: Kata szerint össze kellene költöznünk, szerintem viszont nem kellene elsietnünk a dolgot.
6. Megpróbálsz változtatni kicsit a ruhatárán, mert úgy gondolod, hogy nem igazán illik már a korához. Ezért úgy határozol, hogy titokban leselejtezed a szekrényét. Nő: arra gondoltam, hogy elmehetnénk abba az elegáns boltba venni neked néhány új ruhát a régi kinőtt darabok helyet. Férfi: kidobtad a kedvenc zöld pólóm, amit még a londoni sörtúránkon vettünk a fiúkkal.
7. Túl kevés időt tudtatok az utóbbi hetekben együtt tölteni, ezért úgy döntesz, hogy lemész a kedvenc sörözőjébe, ahol minden csütörtök este lazít a fiúkkal. Kicsíped magad és bemész a nem éppen női közönségnek készült kocsmába és meglátod imádottodat a fiúk gyűrűjében, ahogy épp egy pincérnővel ércelődik. Elkap a düh és odalépsz az asztalukhoz, fujtatva. Nő: szóval ezért nem érsz rá velem foglalkozni? – és tovább folytatod fenn hangon a szitkozódást. Férfi: én nem kértem, hogy ide gyere – miközben Te épp lélegzetet veszel, hogy tovább folytasd, de általában a férfiakat ilyenkor annyira sokkolja, hogy Te belépsz az ő kis privát szférájukba, hogy szó szerint szinte köpni-nyelni nem tudnak.
8. Minden férfi számára ijesztő a gondolat, hogy élete párja belsőséges viszonyt ápoljon az anyjával addig, amíg ezt az időt ő nem érzi elérkezetnek. Ezért szó szerint pánikba esnek, ha engedélyük nélkül közös tervet eszeltek ki anyós pajtással, az ő „megnevelésére”. Ezek mindig kiderülnek sajnálatosan. Nő: csak arra gondoltunk Anyukáddal, hogy esetleg egy kicsit megkomolyodhatnál már és ezért kezdtünk el Neked új állást keresni. Férfi: hogy szövetkezhetsz ellenem? És ráadásul még az anyámat is belevonod, a hülyeségeidbe?
9. Sajnos sok nő hajlamos a szankciók felállítására is bizonyos idő után. Ilyen szankció lehet például a szex megvonása is, amennyiben párunk nem teljesíti az általunk elvárt dolgokat. Ezek a jellegű megvonások azonban csak még több viszályt szülnek, hacsak a férfi akiért szíved repes nem a frigid fajtából került ki (és reméld, hogy nem abból).
10. De a legnagyobb hiba, melyet elkövethetünk az mégis talán az, ha megváltozunk és kivetkőzünk magunkból, csak azért, hogy az általunk bálványozott férfi újra felfigyeljen ránk, és azt már el is felejtjük, hogy nem az új felvett szokásainkba szeretett anno bele, hanem abba az életvidám lányba, aki a kapcsolatunk elején voltunk.

További cikkek hasonló témában

A szerelem örök

A szerelem más állapot. Vonzódás egy másik részünkhöz, akinek van...

Erotikus masszázzsal az erogén zónák nyomában

Kedveskedni szeretnél párodnak, de nem tudod hogyan? Nagyon...

Szex a terhesség alatt

A terhesség alatti szexuális együttlét sok pár életében kényes...

Így csináljuk mi...

Lezárult a LifeNetwork Szextesztje! - 222.124 ember töltötte ki Az...