Jelenlegi hely

Cikkek

Milyen gyakran szexelnek a magyar nők -

Milyen gyakran szexelnek a magyar nők -

 A 18–49 éves magyar nők nagy része havi 1-2 alkalommal szexel, de ugyanennyien vannak azok is, akik ezt havi 10-12 alkalommal is megteszik. A házasok jóval ritkábban bújnak össze, mint a párkapcsolatban élők, és a harmincasok élvezik a legrendszeresebben a nemi örömöket – derül ki a JOY Magazin legfrissebb kutatásából. Magyarország egyik legnépszerűbb prémium női magazinja a szexuális egészség világnapja (szeptember 4.) alkalmából hozta nyilvánosságra a JOY Ország Szextesztje című kutatás első fordulójának eredményeit. Az online felmérés nemre, korra reprezentatív.

Intimitás a karanténban - így őrizzük meg a vágyat a négy fal között

Intimitás a karanténban - így őrizzük meg a vágyat a négy fal között

Nem csak a mentális egészségünkre, de szexuális rutinjainkra és az ismerkedésre is jelentős hatással van a járvány. Nincsenek lopott percek az ágyban, amíg a gyerekek haza nem érnek a suliból, lőttek az esti randiknak, és nehezebben találunk énidőt, amit magunkra fordíthatunk. Íme Csörgits Kinga szexuálterapeuta túlélőtippjei a feltöltődésre és a vágy megőrzésére a járványidőszak alatt.

Lepd meg a párodat...Magaddal!!

oke.hu

Még mi nők is megnézünk egy csinos női fehérneműt, hát még a férfiak! Dobd fel a kedved, vagy a pasidét, és válassz hozzád illő fehérneműt!

Hogyan randizzunk a koronavírus idején? 

Hogyan randizzunk a koronavírus idején? 


Jócskán beszűkült az életterünk az elmúlt hetekben. Kiestek az esti programok, és sokaknak a munkahely is, ami eddig elegendő társas érintkezést biztosított. Mindez talán azok számára a legnehezebb, akik az üres lakásba térnek haza. De vajon le kell-e mondanunk arról, hogy ebben az időszakban párt találjunk? Úgy tűnik, a többség azért nem ennyire pesszimista.

Bársonyos meglepetés

Bársonyos meglepetés

Valentin-napi ajándéktippek az Amway-től

Oldalak