Jelenlegi hely

Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk

Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk

Egy nő életében olykor-olykor eljön a pillanat amikor összecsapnak a hullámok a feje felett.

Akinél nincs gyerek, ott a napok túlszervezése okozhat egy idő után káoszt, ahol pedig még a gyereket is be kell iktatni a rendszerbe, ott is akadhatnak napok amikor azt érezzük nem bírjuk tovább! 
Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk
A nincs időm semmire érzés borzasztó állapot, amire általában még az élet is dob egy-két nem várt helyzetet, szituációt. Mindeközben pedig nem csak a munkahelyen hanem otthon, és a háztartásban is helyt kell állnunk. Hogy enyhítsünk a helyzeten és gyűjtsünk egy kis energiát, belénk nyilal a „jó lenne egy masszázs, vagy egy kis kényeztetés valamelyik szépségszalonban” érzés, de a szabad idő még mindig hiányzik hozzá!
Azonban nem minden kezeléshez kell kivenni szabadságot! Vannak különböző lehetőségek, amikor akár ebédidőben is szusszanhatunk egy kicsit és töltődhetünk testileg lelkileg egyaránt!
Ha már nem tudunk házilag megbirkózni szemöldök vagy homlokráncainkkal, netán több szarkaláb van a szemünk környékén mint amennyit szeretnénk, akkor  sem kell kétségbe esni! A 15-20 perc alatt elvégezhető botox kezelés látványos és egyben fájdalommentes módszer. A botox hatása 10-14 nap alatt teljesedik ki, melynek segítségével a felületesebb ráncok csaknem teljesen megszűnnek, a mélyebbek pedig látványosan sekélyebbé válnak.
A népszerű és széles körben alkalmazott eljárás kiváló lehetőség a sokkal drágább plasztikai sebészeti beavatkozásoknál és ha nyitott szemmel járunk, olykor akciós áron is felfrissíthetjük arcunkat.Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk A fiatalabb, kisimultabb arc magabiztosságot ad, a magabiztosság az élet minden területén sikerrel párosul, a siker pedig közelebb visz álmaink és céljaink megvalósításához!
Szintén ebédidőben elvégezhető a hyaluronsavas arcfeltöltés, aminek a lényege, hogy a teljes arcra fókuszál és nem a részletekre. Nem egy-egy ráncra, hanem az egész arc fiatalos volumenének visszaállítására koncentrál. Ami az idők során „elveszett”, azt pótoljuk hyaluronsavval – mondja Dr. Széchenyi Kornél, orvos-esztétikai specialista.  A kezelés előnye, hogy nem fáj a hatóanyag beinjektálása, és 4-6 szúrással az egész orca feltölthető. 
Ha ezeket a kezeléseket már kipróbáltuk vagy esetleg valamiért nem szimpatikusak, akkor a bioszálas kontúrozás is egy időhatékony módszer! 
Ez a legújabb és legjobb műtét nélküli eljárás a megereszkedett bőr helyreállítására. A kezelés során a bőr meghatározott rétegébe hajszálvékony bőrbarát, steril szálakat szúrnak, amelyek stimulálják a kollagén termelődését, felgyorsítják a helyi mikrokeringést, aktiválják a helyreállító folyamatokat. Az eljárás egyszerű és kevés fájdalommal jár. 
Bárhogy is van, most már nincs kifogás, hogy „nincs időm magamra”, hiszen fél óra alatt arcunk teljesen kicserélhető! Nyoma sem lesz fáradtságnak, álmatlan éjszakáknak és a szarka lábaknak is búcsút mondhatunk, de nem csak az ebédidőre!
Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk

Dr. Széchenyi Kornél 

New Beauty Orvos-esztétika - BUDA

1117 BUDAPEST XI. kerület, Fehérvári út 82.

Bejelentkezés:  +36 20 464 5600

<$4339$>Dr.Parrák Zita

New Beauty Anti-aging és Orvosi Esztétika 

New Beauty Orvos-esztétikai és Anti-aging Központ Pest

1137 BUDAPEST XIII. kerület, Radnóti utca 9. I. emelet 4. 14-es kapucsengő

Bejelentkezés:  +36 30 4477826

Kozmetika:       +36 70 391 7823


További cikkek hasonló témában

A szem helyes ápolása

“A szem a lélek tükre.” A többi testrészünkhöz hasonlóan a szemnek...

Szépülni ebédidőben is lehet, maximum éhesek maradunk

Egy nő életében olykor-olykor eljön a pillanat amikor összecsapnak...

Személyre szabott fényvédelem

A Bioderma Photoderm termékcsalád

Ajakfeltöltés

Ma már nem számít újdonságnak a plasztikai beavatkozás. Szinte...