Jelenlegi hely

Smink divat

Smink divat

Színes smink jellemzi az idei szezont. A natúr sminktől az örök kedvenc füstös szemeken keresztül szinte minden megengedett. A smink egészíti ki a megjelenést, ezért a smink trend követése ugyanolyan fontos, mint a divaté.

Smink divatA sminked legyen természetes egy alapozó segítségével, és hangsúlyozd a szempilláidat egy fekete szemspirállal. Ha szemceruzát is szeretnél használni, használj egy fehér színűt a nap folyamán és feketét az esti sminkhez.

Elbűvölő megjelenést kölcsönöz a merész színek és a csillogó szemhéjpúderek kombinációja. Aki merészebb nyugodtan használja merészen a szemceruzát, és hozzá illő merészebb színű ajakrúzsokat, mint például vörös, a narancs és a meleg rózsaszín.

A szezon újdonsága az egyszínű, mindenfajta árnyékolástól és satírozástól mentes szemhéj, többnyire matt vagy enyhe szaténfényű szemfestékkel kialakítva.

Smink divatA földszínek ideális nappali választások. Idén különösen divatosak a pasztell árnyalatok.

A vidám cseresznye és rózsaszínek is divatosak, üde karaktert kölcsönöznek az arcnak.

A füstös szemfestés idén is divat, sőt fénykorát éli. De mellette más sötét árnyalatokat is használhatsz, mint a mély mályvaszínt, vagy szürkét.

Ismét előkerül a smink kellékek közül a szemhéjtus. A vékonyan húzott finom kontúr jó alapozást jelent a hangsúlyos szempilláknak. Az erős színű matt vagy szaténfényű rúzs használatát enyhe, földszínekből összeállított semleges szemhéjjel lehet érvényesülni hagyni. A smink színek terén új belépő a narancsvörös szín, mind rúzs, mint szemhéjfesték formájában. Továbbra sem szorítja ki azonban az eddig is nagy sikerű pink, meggy és testszínű irányzatokat.

További cikkek hasonló témában

Smink tippek a Csajok Magazintól

Praktikus sminktanácsok, nem csak kezdőknek

Tradíció és modernitás az Ilcsinél

- avagy Boszorkánykonyhától a csúcstechnológiáig. Molnár Ferenc az...

A sminktetoválásról

Évente minimum egy hét szabadidőt jelent egy hölgynek a tökéletes...

Tápláló arcpakolás

Bőrünk állapota függ az évszaktól, a napszaktól és általános...