Jelenlegi hely

Smink divat

Smink divat

Színes smink jellemzi az idei szezont. A natúr sminktől az örök kedvenc füstös szemeken keresztül szinte minden megengedett. A smink egészíti ki a megjelenést, ezért a smink trend követése ugyanolyan fontos, mint a divaté.

Smink divatA sminked legyen természetes egy alapozó segítségével, és hangsúlyozd a szempilláidat egy fekete szemspirállal. Ha szemceruzát is szeretnél használni, használj egy fehér színűt a nap folyamán és feketét az esti sminkhez.

Elbűvölő megjelenést kölcsönöz a merész színek és a csillogó szemhéjpúderek kombinációja. Aki merészebb nyugodtan használja merészen a szemceruzát, és hozzá illő merészebb színű ajakrúzsokat, mint például vörös, a narancs és a meleg rózsaszín.

A szezon újdonsága az egyszínű, mindenfajta árnyékolástól és satírozástól mentes szemhéj, többnyire matt vagy enyhe szaténfényű szemfestékkel kialakítva.

Smink divatA földszínek ideális nappali választások. Idén különösen divatosak a pasztell árnyalatok.

A vidám cseresznye és rózsaszínek is divatosak, üde karaktert kölcsönöznek az arcnak.

A füstös szemfestés idén is divat, sőt fénykorát éli. De mellette más sötét árnyalatokat is használhatsz, mint a mély mályvaszínt, vagy szürkét.

Ismét előkerül a smink kellékek közül a szemhéjtus. A vékonyan húzott finom kontúr jó alapozást jelent a hangsúlyos szempilláknak. Az erős színű matt vagy szaténfényű rúzs használatát enyhe, földszínekből összeállított semleges szemhéjjel lehet érvényesülni hagyni. A smink színek terén új belépő a narancsvörös szín, mind rúzs, mint szemhéjfesték formájában. Továbbra sem szorítja ki azonban az eddig is nagy sikerű pink, meggy és testszínű irányzatokat.

További cikkek hasonló témában

Szépségápolás a Holt-tengerről

Létezik egy varázslatos tenger (valójában egy tó) mely már Sába...

Valódi körömlakkból készült körömdekoráció

Ha trendi körmöket szeretnél egyszerűen és gyorsan, válaszd a...

Keresztes Ildikó

Hollywood legújabb csodakezelésével szépül!

LÉZERES MEZOTERÁPIA

Új lehetőség a ránckezelésben és az Anti-Aging kezelésekben!