Jelenlegi hely

Mindent egy helyen . . .

Mindent egy helyen . . .

Legyen szó arca fiatalításáról, teste formálásáról, egészsége megőrzéséről, lelke felszabadulásáról.

A Pozsonyi Beauty Center magas szinten a vendégek kiszolgálására és elégedettségük elnyerésére törekszik nap mint nap. 
Az itt dolgozó szakemberek kellemes környezetben, forradalmian modern gépekkel, 
magas minőségű anyagokkal és szakértelemmel várják új és régi vendégeiket a szépségkomplexumba!
 
Mindent egy helyen . . .KOZMETIKA
A kozmetikai részlegen számos szolgáltatás elérhető. Már Kleopátra korában, az ókorban is szükségét érezték a nők a tesi-lelki szépülésnek, kikapcsolódásnak, ez napjainkban sincs másképp, sőt, az igény csak nőtt. A Pozsonyi Beauty Center igyekszik a kozmetika minden szegmensét lefedni. Mégis mik ezek a területek? Például az arckezelések széles tárháza a különböző bőrtípusoknak megfelelően. Emellett kozmetikai úton készült sminktetoválásra is van lehetőség, legyen szó szemöldök, szem- illetve szájkontúr kiemeléséről. Itt meg kell említeni az elrontott tetoválások jelenlétét is. Viszont nem kell megijedni, a Q-kapcsolt YAG lézer tetováláseltüntető technológiával már a múlté az esztétikailag helytelen tetoválások viselete. Az alakformáló kezelések során számos elektrokozmetikai gép vehető igénybe személyre szabottan, problémától függően, a kívánt alak elérése érdekében. Korunk egyik fő nehézsége a már fiatal korban kialakult cellulit és a méreganyag felhalmozódása a szervezetben, amely megszüntetésére szintén kiváló kezelések állnak rendelkezésre. Ezentúl minden nő és egyre több férfi dilemmája, hogy hogyan is váljon meg teste szőrzetétől, lehetőleg minél hosszabb időre. A villanófényes szőrtelenítéssel búcsút inthetünk a nem kívánt bundának. 
 
Mindent egy helyen . . .MASSZÁZS
A masszázsrészlegen gyógymasszőr szakember kezeli a hát-, váll- és végtagfájdalmakkal érkezett Vendégeket. Ez az egyik legősibb gyógyászati forma már Julius Caesar korában is jelen volt. Manapság könnyen elérhető módon miért ne venné bárki igénybe, nem igaz?! Jól hat az idegrendszerre, a hormonrendszerre, kiválasztó rendszerre, emésztőrendszerre és a munkahelyi ártalmak során kialakult betegségekre, legyen szó irodai vagy fizikai munkáról. Továbbá manuálterápia is elérhető, amely lágy csontkovácsolást, gyógymasszázst, blokkoldást foglal magában a mindennapos behatások ellen, hogy balance-ba kerüljön a test és a lélek egyaránt. Emellett a holisztikus masszázs is igénybe vehető, amely során az úgynevezett blokkolt pontok megszűnnek majd energiával feltöltődnek és a csakrapontok is kitisztulnak. A húzódások és ficamok segítése érdekében a kineziológiai tapasz felhelyezése is igényelhető. E tapaszt a trigger pontok kezelésének kiegészítéseként használják legfőképp.
A PBC szakemberei elkötelezték magukat a csapatmunka mellett, hisznek a magas minőségű szolgáltatás gyümölcsében, azaz a vendégek elégedettségében!
Pozsonyi Beauty Center
1137 Budapest, Pozsonyi út 23.
Facebook: PBC Pozsonyi Beauty Center  
Weboldal: www.pbcenter.hu
                                                                   Mindent egy helyen . . . Mindent egy helyen . . .                                                                                     

Lantos Mónika    Fekete Ágnes

kozmetikus  gyógymasszőr
06 30 584 7337  06 30 584 8337
 
 

További cikkek hasonló témában

Otthoni Arcápolás

Az arcápolásnak kiemelt fontossága van a tisztálkodásban. Itt...

A MESTER cím rangot jelent

A mestervizsgáztatásnak Magyarországon évszázados hagyományai...

A fiatalságot romboló UV sugarak

A napsugárzás elleni külső-belső védelem.
Javasolt kezelés:...

Hogyan szabadulj meg végleg a száraz, viszkető bőrtől?

Hidratáló bőrápolás természetesen...