Jelenlegi hely

„this is me“- 2019-es májusi essence újdonság

„this is me“- 2019-es májusi essence újdonság

Ti is izgatottan várjátok a nyár végi szortiment frissítést? Jó hírünk van számotokra: már május végén izgalmas újdonságokkal töltjük fel a polcainkat.

A „this is me.“ kollekció az abszolút highlight új termékeik között, 20 egymáshoz tökéletesen passzoló nude árnyalatú ajakrúzst és körömlakkot tartalmaz. Így mindenki megtalálhatja a számára tökéletes tónust!

A „this is me.“ kollekció mindannyiunknak szól, hiszen szépek, erősek, egyediek és szabadok vagyunk - különösen a saját megjelenésünkben.  Árnyalatai bármilyen bőrtónushoz, illetve egymáshoz is tökéletesen illenek, hiszen a rúzsok és a körömlakkok színkompatibilisek egymással. A 20 féle színárnyalatnak köszönhetően mindenki könnyen kiválaszthatja a kedvencét – bármilyen alkalomra. Első pillantásra meg lehet találni a párokat, hála az összehangolt színkódoknak.

this is me. ajakrúzs

20 féle nude árnyalatú, közepesen matt hatású,  hosszantartó ajakrúzs, mely igazán meggyőző a magas fedésével és lágy érzetet hagy maga után.

Ár: 849 Ft*  

this is me. körömlakk

A „this is me.“ kollekció ajakrúzsai tökletes partnerei a 20, színben hozzá illő körömlakknak. A nude árnyalatú vegán körömlakkok tökéletes összhangban vannak a tavasszal bevezetésre került, új  „shine last & go! körömlakkokkal. A gyorsan száradó gél formula optimális tartósságot, intenzív színt és nagyszerű ragyogást biztosít a körmöknek.

Ár: 449 Ft*  


Gyere és merülj el a social media csatornáinkon, ahol izgalmas tutorial-ok, cool videók és érdekes hírek dobják fel a napod:

https://essence.eu/hu/kezdolap/

https://www.facebook.com/essence.hungary/

 

További cikkek hasonló témában

Az Aranyba zárt fiatalság

Mivel már te is hetek óta a My Hsin- Ni szövetmaszk család Aloé...

Hajápolás télen

Fagyos eső, jeges téli időjárás; a hajat erősen igénybe veszi. A...

Arcvarázsló

– fiatalodj egyszerűen, műtétek nélkül!

Nyári felkészülés SENS’X bőrápoló termékekkel

Mondjunk igent a sima, selymes, foltok és ráncok nélküli bőrre!...