Jelenlegi hely

Kíváncsi vagy, mi az ázsiai nők varázslatos szépségének a titka?

Kíváncsi vagy, mi az ázsiai nők varázslatos szépségének a titka?
Eláruljuk neked! Olvass figyelmesen!

Kíváncsi vagy, mi az ázsiai nők varázslatos szépségének a titka?Kezdjük az elejéről. Rohanó világunkban egyre fontosabb szerepet kap az idő. Soha nem érünk rá, folyton késésben vagyunk, idegeskedünk, aggódunk. Ismerős, ugye? De tudod, ahhoz hogy ez ne így legyen nincs szükség másra, mint egy határozott döntésre és jól szervezettségre?! Meglepődtél igaz? Gondolj bele... mi lenne, ha szánnál magadra naponta 25 percet, kicsit feltöltődnél és lehetnél Te is olyan gyönyörű - sőt elárulom már most is az vagy, csak még nem tudsz róla,- mint az ázsiai nők?

Mit szólnál ahhoz, ha otthonodban szépülhetnél és végre csak a tiéd lenne az a 25perc?

Ez alatt az idő alatt, a My Hsin-Ni szövetmaszk család segítségével varázslatosan megfiatalodhatnál és megnyugodhatnál.  Lenne ehhez kedved? De mondok még valamit, amin meg fogsz döbbenni!  A szövetmaszkok használata, gyors és egyszerű. Pillanatok alatt felhelyezheted az alaposan megtisztított arcodra és jöhet a jól megérdemelt pihenés! Válaszd bármelyik maszkot, amíg te pihensz az esszencia dolgozik!  Feszesít, regenerál, nyugtat, hidratál, gyönyörűbbé tesz. Mikor mihez van épp kedved! Válaszd azt a maszkot, amihez épp hangulatod van!

Hát kell ennél több? Apropó még egy újabb titok!  A My Hsin-Ni szövetmaszk család három csoportba sorolható! Alap maszkok, - Double Lifting maszkok, - Luxurs Series maszkok. 

Válasszuk ma az alapmaszkok közül a hidratáló Aloe Vera + E vitamin maszkot!  Próbáljuk ki!

De miért is jó nekünk?


Tudod ugye, hogy az E – vitamin elsősorban antioxidánsként működik, ami hatásosan meggátolja a szabadgyökök kialakulását, valamint lassítja a bőr öregedési folyamatait. A természetes Aloé Vera kivonat tartalma, ami ritka aminosavakkal, fehérjékkel és vitaminokkal rendelkezik, megfelelő nedvességet képes nyújtani a bőrünknek. Jótékonyan befolyásolja a bőr anyagcsere folyamatait és biztosítja a bőrnek a megfelelő tápanyagokat. Ez jól hangzik, igaz?

Tapasztalatból mondom, használd bátran! Próbáld ki 1 alkalommal, de annyira bele fogsz szeretni, hogy szinte biztos vagyok benne, hogy hetente 2-3 alkalommal is fogsz relaxálni, miközben a maszk gyönyörűbbé tesz!  Ezt át kell élned! És ha hiszed ha nem, előbb-utóbb már nappali hidratáló krémre sem kell soha többet költened!

Következő alkalommal, a My Hsin-Ni szövet  arcmaszk család egy újabb gyöngyszemét mutatom meg neked és árulok el róla sok hasznos titkot és információt!

De addig is! Szerezd be gyorsan ezt a csodálatos maszkot!

http://www.myhsin-ni.hu/termek/aloe-vera-e-vitamin-maszk

Üdvözlettel:

A TE ÉletStílus Tanácsadód

Erdélyi Zsuzsanna

További cikkek hasonló témában

LÉZERES MEZOTERÁPIA

Új lehetőség a ránckezelésben és az Anti-Aging kezelésekben!

Arcápoló pakolások

A mindennapi stressz is rajta hagyja nyomait az arcon: reggelente...

Izabelle Szépség és Egészség Oázis

"Egy igazán otthonos, családias, légkondicionált szalon ami méltán...

Otthoni Arcápolás

Az arcápolásnak kiemelt fontossága van a tisztálkodásban. Itt...