Jelenlegi hely

Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól

Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól
Karácsony közeledtével az ajándékok kiválasztása az egyik legélvezetesebb karácsonyi „feladat”.  Azért, hogy az ünnepi készülődés szerethető és némiképpen szórakoztató legyen, a Palmolive bemutatja Karácsonyi csomagjait, amelyek tökéletes megoldások lehetnek az ajándékok kiválasztásakor férfiaknak és nőknek egyaránt. 
Természetes alapanyagok, keleties illatok, gyümölcsös zamatok, édes aromák különlegesen csomagolva - tökéletes karácsonyi ajándék! 
Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól                           Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól
A Palmolive Olive Gift-et annak ajánljuk, aki a természetességet szereti. Az olivaolaj pozitív hatással van a bőrre és tökéletesen hidratál.  A keleti illatoknak köszönhetően a Palmolive Oriental Beauty csomag ellazít, mint az Ezeregyéjszaka meséiben. A Touch of the Orient lehetővé teszi a felfedezés igazi szépségét az összes érzékszervünkre ..... Azoknak akik a nyarat szeretnék visszaidézni a Palmolive Strawberry Memories termékeket ajánljuk. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy becsukod a szemed és elképzeled napfényt és a friss epret. A Palmolive Vanilla Break csomag tökéletes választás, ha a testnek és léleknek keresünk megnyugvást. A vanilia illata megnyugtatja az érzékeket, miközben a macadamia olaj táplálja a bőrünket.
Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól                          Karácsonyi csomagok nagy választékban a Palmolive-tól
Olive Gift: 859 FT
Oriental Beauty 1699 FT
Strawberry Memorials: 1299 FT
Vanilla Break: 1299 FT
Keresd a Palmolive ajándékcsomagokat a drogériákban, hipermarketekben!

További cikkek hasonló témában

Szépségápolás a Holt-tengerről

Létezik egy varázslatos tenger (valójában egy tó) mely már Sába...

Így tagadhatsz le Te is 10 évet a korodból

Mindennap találkozunk olyan módszerekkel, hirdetésekkel, melyek a...

INNOVÁCIÓ A BŐRÁPOLÁSBAN: MEGÉRKEZETT AZ ARTISTRYTM  SIGNATURE SELECTTM

Az ARTISTRY TM mindig a trendek előtt jár: a márka...

Tápláló arcpakolás

Bőrünk állapota függ az évszaktól, a napszaktól és általános...