Jelenlegi hely

Kalcsu Kati életműve

Kalcsu Kati életműve

Kalcsu Kati a sminktetoválás hazai meghonosítója, új irányzatot hozott létre

Kalcsu Kati életműve Az Haute Couture Sminktetoválás - akárcsak a divatban – a legmagasabb minőséget testesíti meg.
„Az haute couture (ejtsd: ot kutür) metódus alapja, hogy a sminktetoválások az összes ismert technika művészi szintű alkalmazásával, kiváló minőségű anyagokkal, egyénre szabottan készülnek. Tulajdonképpen ez az életművem. Benne van minden szakmai tudásom és tapasztalatom, amit sokezer sminktetoválás készítésével és sok száz sminktetováló képzése során szereztem” – mondta Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetováló szakértő.
A stílus jellemzői a természetes elegancia, az egyéniség, a színek, tónusok és formák harmóniája. Minden munka tökéletesen személyre szabott, egyedi műalkotás, melyet speciális tervezés és tanácsadás előz meg. Jelenleg a Kalcsu Sminktetováló Szalonban 17-féle sminktetoválás technika és 94-féle szín kerül alkalmazásra, mely a formák sokszínűségével szinte végtelen variációt tesz lehetővé, lehetetlen nem létezik. Azonban épp ez adja a stílus nehézségét.
Az haute couture színvonalának eléréséhez két évtizedes gyakorlat, a trendek naprakész követése, valamint a sminktetováló kollégák folyamatos képzése kellett. Az haute couture szalon mindenben a legjobbat kell, hogy nyújtsa – tette hozzá Kalcsu Kati. 
Ennek megfelelően a Kalcsu Sminktetoválás vezető munkatársai rendszeres nemzetközi képzéseken, valamint a világ legjobbjaival konzultálva bővítik a szalon tudását. A legújabb technikák és trendek felkutatásáért, honosításáért és a munkatársak képzéséért Kalcsu Hajni sminktetoválás szakértő, a szalon szakmai vezetője felel.
„Küldetésünk, tökéletesen egyénre szabott sminktetoválással szebbé tenni a nőket.”
Kalcsu Kati életműve Kalcsu Kati sminktetoválás szakértő, a Kalcsu Sminktetoválás alapítója. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással. Nevéhez fűződik a szálazott szemöldöktetoválás és a kontúr nélküli szájtetoválás hazai bevezetése.
Kalcsu Hajni sminktetoválás szakértő, szakmai vezető, sminktetoválás tréner. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
Kalcsu Haute Couture Sminktetoválás 
1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

További cikkek hasonló témában

Halloween

Lassan itt a tél, de nincs okunk szomorkodni a hideg miatt, mert...

Plasztikai sebészet

Kérdésünkre Dr. Seffer válaszol a Seffer & Renner Magánklinika...