Jelenlegi hely

Hangsúlyos tekintet

Hangsúlyos tekintet

a legfrissebb szemhéjtetoválás trendek segítségével

Hangsúlyos tekintet Álmosan, hajnalok hajnalán tökéletes, egyforma, ideális vastagságú szemkontúr vonalat vagy tusvonalat húzni időigényes feladat, valódi kihívás.
A szemkontúr ceruza helyett ezért érdemes a szemhéjtetoválást választani, ami az egyik legpraktikusabb női dolog, hiszen segítségével elfelejthető a reggeli pepecselés és az elkenődött szemfesték. A szemhéj tetoválás biztonságot ad a nőknek még a kritikus élethelyzetekben is.
A klasszikus szemkontúr mellett ma már olyan extravagáns szemhéjtetoválások is elérhetőek, mint a füstös szem vagy az Eye wake-up.
Napjaink sminktrendjei között előkelő helyet foglal el a füstös szem (Smokey Eyes), ami már sminktetoválással is elkészíthető. Színként többnyire a klasszikus feketét alkalmazzuk, de akár extrém színek is kérhetőek.
Az Eye wake-up technikával a klasszikus szemhéjtetoválást igazán különlegessé tesszük, közvetlenül a kontúr fölé húzott színes vonallal. A fehér a leggyakrabban használt szín, de sminkelési szokásoknak megfelelően választható extrém szín is. Az Eye wake-up hangsúlyosabbá teszi, feldobja a szemhéjtetoválást és így a tekintetet is.
Hangsúlyos tekintet Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, 2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont. 
Kalcsu Hajni sminktetoválás tréner. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
Kalcsu Kati Szépségszalon 
1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

További cikkek hasonló témában

Fogfehérítés a 21. században

Az elszíneződött fogak eredeti színének helyreállítása, az...

Egy bohóc segítségével 10 évet fiatalodtam!

Bársonyos, puha, rugalmas bőr, feszes mellek és fenék. Örökre!

Szunai Linda szépségtippjei

Így őrizd meg bőröd szépségét a 20-as években. A 2011-es Miss Word...

Már most tervezd meg, hogyan szőrtelenítesz nyaraláskor!

Felejtsd el a begyulladt szőrszálakat és strandolj tökéletesen...