Jelenlegi hely

Hangsúlyos tekintet

Hangsúlyos tekintet

a legfrissebb szemhéjtetoválás trendek segítségével

Hangsúlyos tekintet Álmosan, hajnalok hajnalán tökéletes, egyforma, ideális vastagságú szemkontúr vonalat vagy tusvonalat húzni időigényes feladat, valódi kihívás.
A szemkontúr ceruza helyett ezért érdemes a szemhéjtetoválást választani, ami az egyik legpraktikusabb női dolog, hiszen segítségével elfelejthető a reggeli pepecselés és az elkenődött szemfesték. A szemhéj tetoválás biztonságot ad a nőknek még a kritikus élethelyzetekben is.
A klasszikus szemkontúr mellett ma már olyan extravagáns szemhéjtetoválások is elérhetőek, mint a füstös szem vagy az Eye wake-up.
Napjaink sminktrendjei között előkelő helyet foglal el a füstös szem (Smokey Eyes), ami már sminktetoválással is elkészíthető. Színként többnyire a klasszikus feketét alkalmazzuk, de akár extrém színek is kérhetőek.
Az Eye wake-up technikával a klasszikus szemhéjtetoválást igazán különlegessé tesszük, közvetlenül a kontúr fölé húzott színes vonallal. A fehér a leggyakrabban használt szín, de sminkelési szokásoknak megfelelően választható extrém szín is. Az Eye wake-up hangsúlyosabbá teszi, feldobja a szemhéjtetoválást és így a tekintetet is.
Hangsúlyos tekintet Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, 2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont. 
Kalcsu Hajni sminktetoválás tréner. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
Kalcsu Kati Szépségszalon 
1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

További cikkek hasonló témában

Smink kezdőknek

Nincs nagy gyakorlatod a sminkelésben, és nem tudod, milyen...

Légy sugárzóan szép és ellenállhatatlan nyáron is!

Tudnivalók és tippek a hidratáláshoz az Eucerin®-től

Búcsú a borotvától

Lézeres kezeléssel fájdalom nélkül, gyorsan és hatékonyan meg...

Smink divat

Színes smink jellemzi az idei szezont. A natúr sminktől az örök...