Jelenlegi hely

DÚS, TELT AJKAK

DÚS, TELT AJKAK

Ajakfiatalítás gyorsan, látványosan, fájdalommentesen

Teltebb ajkak természetesen, tűszúrás nélkül? Sokáig csak álom volt. Aztán jött a legkorszerűbb Er:YAG orvosi lézer.

Míg az ajakfeltöltések például tűszúrással és idegen anyag bevitelével járnak, a sebészi megoldások pedig ennél is bonyolultabbak és hosszasabbak, a lézeres kezelés gyors, kíméletes, nem jár fájdalommal vagy kellemetlenséggel, hatása viszont igen látványos.  

Az ajkak belső (szájüregi) és külső felszínének egyidejű frakcionált lézeres kezelésével egyszerre fiatalítjuk a kötőszövetet, és serkentjük a kollagén újraképződést, ezáltal az ajkak teltebbé, feszesebbé, a kontúrjuk szebbé válik. Emellett az esetleges elszíneződéseket, hegeket is gyönyörűen kijavítjuk.

LipLase kezelés előtt és után

Az eredmény akár azonnal látható, de a kezelés 2-3 hónap után éri el a hatása csúcsát: teltebb, dús, életteli ajkakat varázsol! A lézeres ajakkezelésnek nincsenek mellékhatásai és kellemetlen utóhatásai sem, a kezelést követően gyorsan múló enyhe hámlás jelentkezhet legfeljebb (mint amikor kifújta a szél a szánkat). A kezelés mindössze 15-20 percet vesz igénybe, gyakorlatilag egy ebédszünetben is elvégezhető.

Jelentkezz be LipLase ajakfiatalító kezelésre a Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpontba telefonon vagy online: 06 1 700 4422 (3. mellék); www.esztetika.genium-med.hu

További cikkek hasonló témában

A narancsbőr ellen nem lehet semmit sem tenni?!

Az életformánk, táplálkozási szokásaink, és bizonyos öröklött...

Ápoltság és egészség

A nőiesség jegyében, az elektronikák területén olyan szerkezeteket...

Esztetika és alakformálás felsőfokon

a Fehérhajó Revital Orvosi és esztétikai Centerben.

Varázslatos újdonság

A legtöbben ismerik már és használják a shea vaj valamilyen...