Jelenlegi hely

DÚS, TELT AJKAK

DÚS, TELT AJKAK

Ajakfiatalítás gyorsan, látványosan, fájdalommentesen

Teltebb ajkak természetesen, tűszúrás nélkül? Sokáig csak álom volt. Aztán jött a legkorszerűbb Er:YAG orvosi lézer.

Míg az ajakfeltöltések például tűszúrással és idegen anyag bevitelével járnak, a sebészi megoldások pedig ennél is bonyolultabbak és hosszasabbak, a lézeres kezelés gyors, kíméletes, nem jár fájdalommal vagy kellemetlenséggel, hatása viszont igen látványos.  

Az ajkak belső (szájüregi) és külső felszínének egyidejű frakcionált lézeres kezelésével egyszerre fiatalítjuk a kötőszövetet, és serkentjük a kollagén újraképződést, ezáltal az ajkak teltebbé, feszesebbé, a kontúrjuk szebbé válik. Emellett az esetleges elszíneződéseket, hegeket is gyönyörűen kijavítjuk.

LipLase kezelés előtt és után

Az eredmény akár azonnal látható, de a kezelés 2-3 hónap után éri el a hatása csúcsát: teltebb, dús, életteli ajkakat varázsol! A lézeres ajakkezelésnek nincsenek mellékhatásai és kellemetlen utóhatásai sem, a kezelést követően gyorsan múló enyhe hámlás jelentkezhet legfeljebb (mint amikor kifújta a szél a szánkat). A kezelés mindössze 15-20 percet vesz igénybe, gyakorlatilag egy ebédszünetben is elvégezhető.

Jelentkezz be LipLase ajakfiatalító kezelésre a Genium Orvosi és Esztétikai Lézerközpontba telefonon vagy online: 06 1 700 4422 (3. mellék); www.esztetika.genium-med.hu

További cikkek hasonló témában

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHONRA

Profi bőrápolás otthon is? Igen! Tisztít, masszíroz, hidratál és...

Hajpakolás otthon

Ahhoz, hogy hajunk szépen csillogjon, kellemes tapintású, könnyen...

Minőségi és hatékony ápolás az

Age Attraction innovációnak számító medical - luxus...