Jelenlegi hely

BALETTSHOW-VAL DEBÜTÁL AZ INGLOT LEGÚJABB KOLLEKCIÓJA

BALETTSHOW-VAL DEBÜTÁL AZ INGLOT LEGÚJABB KOLLEKCIÓJA

Tökéletes, akár egy Balerina! – üzeni az INGLOT legújabb, balerinák által inspirált egyedülálló kollekciója, mely igazi balettshow-val debütál szeptember 13-án az Arena Mall INGLOT üzletében. Engedd, hogy Téged is elkápráztasson Volf Katalin balettművész és a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékeinek különleges előadása!

Kecses, légies, elegáns – már csak néhány nap, és megérkezik az INGLOT legújabb, balerinák ihlette kollekciója. Lépj be Te is a balerinák káprázatos világába az új sminkkollekció bemutatóján szeptember 13-án, az Arena Mall INGLOT üzletében! A különleges eseményen lendületes piruettekkel kápráztatja el a közönséget Volf Katalin Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Magyar Állami Operaház Örökös Tagja, Mesterművész, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékeinek előadása. Hogyan lehetünk mi is balerinák a mindennapokban? „Őszintén kell a tükörbe nézni. Az arcon könnyed, nőies hatást érhetünk el egy finom sminkkel, természetes színekkel és részletekkel”- tanácsolja Volf Katalin.

Lesd el Te is a balerinák finom sminkjének titkát és fedezd fel a gyönyörű kollekciót! A leggyorsabbaknak ajándék is jár: az első 50 érkező sminkmeglepetést kap. Sőt, az új kollekció szuper kedvezménnyel lehet a Tiéd!

A kollekció bemutató időpontja: 2018. szeptember 13. 17:50

A kollekció bemutató helyszíne: INGLOT üzlet, Arena Mall, földszint

További cikkek hasonló témában

Plazmalámpás fogfehérítés

Kevés olyan dolog van, amit ha egyszer elhanyagolunk, többet...

Nyári sminktrükkök

Ha azt szeretnéd, hogy a nyári forróságban a perzselő fiúszemek is...

Kozmetikumok a bőr szolgálatában

Megannyi nő keresi bőre ápolásához a leginkább megfelelő...

Ápoljuk hajunkat nyáron is

Nyáron hajunkat rengeteg káros hatás éri. Ilyen például az erős...