Jelenlegi hely

A rendezett arc egyik alapfeltétele a szép, formás szemöldök

A rendezett arc egyik alapfeltétele a szép, formás szemöldök
A rendezett arc egyik alapfeltétele a szép, formás szemöldök 
Manapság egyre népszerűbb a szemöldök sminktetoválás, hiszen olyan problémákra tud megoldást nyújtani, mint a túl ritka vagy hiányzó szemöldök, a szabálytalan vagy rövid forma, illetve a túl világos színű szemöldök.
A satírozott szemöldök már a múlté, a sokkal esztétikusabb és természetesebb hatás érdekében a szálazott technikával készült vagy a púderes hatású szemöldöktetoválást javasolt választani. Az előbbit elsősorban akkor ajánljuk számodra, ha ugyan rendelkezel saját szemöldökkel, de az hiányos, kiegészítésre vagy dúsításra szorul. Ezzel szemben a púderes hatású szemöldöktetoválás főként akkor javasolt, ha teljesen hiányzik a szemöldököd. 
Ezekkel a technikákkal azok szemöldöke is megszépülhet, akiknek korábbi tetoválásuk már kikopott, vagy nem elégedettek annak formájával, színével, így ma már bárkinek szép, természetes szemöldöke lehet. 
-------------------------------------------
Kalcsu Kati mesterkozmetikus, sminktetoválás szakértő, a professzionális sminktetoválás meghonosítója Magyarországon. 1997 óta foglalkozik sminktetoválással, 2001-ben alapította meg a Kalcsu Kati Szépségszalont. A rendezett arc egyik alapfeltétele a szép, formás szemöldök
Kalcsu Hajni sminktetoválás tréner. A magyar kozmetikusok folyamatos alap- és továbbképzésén túl rendszeresen publikál a hazai professzionális kozmetikai lapokban.
-------------------------------------------
Kalcsu Kati Szépségszalon 
1052 Budapest, Váci utca 8. félemelet 1.

További cikkek hasonló témában

Rendszeres lábápolással a bőrkeményedés ellen

Szép, ápolt lábak a jó megjelenés részét képezik.

Szappan? Tusfürdő?

A bőr ápolása során a legfontosabb, hogy semmi olyat ne tegyünk a...

Otthoni Arcápolás

Az arcápolásnak kiemelt fontossága van a tisztálkodásban. Itt...