Jelenlegi hely

A NIVEA új termékcsaládja kizárólag lányoknak

A NIVEA új termékcsaládja kizárólag lányoknak

Angel Star – az ellenállhatatlan illatú, ápoló termékcsalád, hogy Te legyél a középpontban

A lányok szeretnek szórakozni. Miközben barátokkal lógnak és srácokkal flörtölnek, határozottnak és vonzónak akarnak látszani. Szeretnének ők lenni a középpontban – most és mindörökké. Itt az idő, hogy angyali segítséget nyújtsunk számukra egy kis szépségvarázs formájában, hogy magabiztosak lehessenek.

A NIVEA új termékcsaládja kizárólag lányoknakDe kinek van szüksége angyalokra, mikor a valódi élet sokkal izgalmasabb? Első randi egy vagány sráccal, laza flört egy chatszobában, nem is említve a bulikat és a közös shoppingolást… A lányok szeretik kalandként felfogni és élvezni az életet, ahogy annak lennie is kell. Új trendeket akarnak teremteni és elsőként akarják felfedezni a legújabb szépségápolási termékeket. Miért? Mert nincs semmi, ami felérne azzal az érzéssel, hogy úgy lépsz be egy szobába, hogy hirtelen mindenkinek leesik az álla! Hogyan? A különleges formulájú, trendi dizájnú és ellenállhatatlan illatú új, NIVEA Angel Star termékekkel, csak csajoknak!

A NIVEA új termékcsaládja kizárólag lányoknakA lányok ellenállhatatlan illatúak akarnak lenni. Az új NIVEA Angel Star dezodorok két - Hot Crush és Icy Kiss - finom illatával spray és golyós deo formában ez a hatás gyorsan elérhető! A megbízható formula 24 órás védelmet biztosít az izzadság és a testszagok ellen. Bulizhatsz, vásárolhatsz és csavaroghatsz – egy biztos, a nap minden percében angyalian csábító marad az illatod!

A NIVEA új termékcsaládja kizárólag lányoknakA lányok frissnek akarnak látszani. Az új NIVEA Angel Star krémtusfürdő ellenállhatatlan málnaillattal von körbe a tusolást követő hosszú órákon át, míközben gazdag formulája bőrödet selymessé és puhává varázsolja. Pont azt az energiát, határozottságot és stílust adja, ami a lányoknak segít a mindennapok nehézségeit leküzdeni.

A NIVEA új termékcsaládja kizárólag lányoknakA lányok gyönyörű bőrt akarnak. Nézzünk szembe a tényekkel, ki ne akarna angyalian szép bőrt? Sajnos, még a legtökéletesebb bőr is lehet néhány helyen túl száraz, más területeken pedig kissé zsíros. A megoldás: az új NIVEA Angel Star testápoló Mikro finomságú szemcséket tartalmazó, könnyű, gyorsan beszívódó formulája képes alkalmazkodni a bőr különböző területeinek nedvesség-igényéhez: a szárazabb részeket intenzíven hidratálja, míg a zsírosabb területeket mattítja. Így egyenletesen hidratált bőrt és kellemes érzést biztosít egész napon át. Ráadásul fantasztikus málna illata olyan, mintha épp egy virágokkal és gyümölcsökkel teli fürdőből léptél volna ki. 

A lányok tudják, hogy nincs szükség szépség angyalokra, hisz a NIVEA új termékeivel Te magad is az lehetsz!

A NIVEA új termékei 2010 januárjától:

Angel Star Hot Crush spray (100ml)
Ajánlott fogyasztói ár: 779Ft
Angel Star Hot Crush golyós deo (50ml)
Ajánlott fogyasztói ár: 879Ft
Angel Star Icy Kiss spray (100ml)
Ajánlott fogyasztói ár: 779Ft
Angel Star Icy Kiss golyós deo (50ml)
Ajánlott fogyasztói ár: 879Ft
Angel Star Hot Crush krémtusfürdő (250ml)l
Ajánlott fogyasztói ár: 799Ft
Angel Star testápoló (250ml)l
Ajánlott fogyasztói ár: 1299Ft

További cikkek hasonló témában

Minőségi és hatékony ápolás az

Age Attraction innovációnak számító medical - luxus...

Frissen és üdén, 30°C felett is!

Bár a nyár utolsó hónapjába léptünk, az augusztus is tartogat még...