Jelenlegi hely

A hialuronsavban rejlő lehetőségek

A hialuronsavban rejlő lehetőségek

 

A különféle orvos-esztétikai beavatkozásokkal ma már műtét nélkül érhetünk el látványos eredményeket szépészeti és anti-aging területen.  Az egyik legnépszerűbb kezelés a hialuronsavas feltöltés, mely sokoldalú felhasználási lehetőségei révén az orvos-esztétikai praxisok egyik leggyakrabban igénybevett szolgáltatása. Hialuronsavas töltőanyagok segítségével kiemelhetjük az arc előnyös vonásait, korrigálhatunk gyakori esztétikai problémákat, feltölthetjük a mélyebb redőket, ráncokat, pótolhatjuk az idővel elvesztett volument és visszaállíthatjuk az arc fiatalos kontúrjait. A hialuronsav a szervezetben természetes módon is jelen lévő anyag, mely magas koncentrációban a bőr alá fecskendezve rugalmas alátámasztást biztosít a megereszkedett szöveteknek és az arc struktúrájának. 

Az elmúlt években számos hialuronsavas töltőanyag változatot fejlesztettek az arc különböző területeinek kezelésére. Más kötésű és molekulasúlyú töltőanyagra van szükség például a szem alatti karikák feltöltéséhez és más az állív formázásához. Az ajkak volumenizálására és formázására ma már szintén különféle hialuronsavas töltőanyagok elérhetőek, hiszen minden páciens más és más adottságokkal, igényekkel érkezik, így ma már az eredmény teljesen személyre szabható a természetestől az extrémebb hatásig. Azonban az esztétikus eredmény eléréséhez minden esetben rendkívül fontos az orvos szaktudása a megfelelő töltőanyag kiválasztásához, az injektálási pontok és technikák, illetve a megfelelő arányok helyes meghatározásához.

A kezelések így mindig a páciens egyedi adottságainak és igényeinek megfelelően személyre szabhatóak. A cél minden esetben egy magabiztosabb megjelenés kialakítása, hogy a beavatkozást követően elégedetten nézzen tükörbe. 

További cikkek hasonló témában

5 baklövés, amit elkövethetsz a szépséged ellen

Számtalanszor hallottad már, hogy az igazi szépség belülről fakad...

Ápoljuk hajunkat nyáron is

Nyáron hajunkat rengeteg káros hatás éri. Ilyen például az erős...

Téli bőrápolási tippek az Amway-től

Télen nemcsak a zimankót viseljük el nehezen, hanem azt is, hogy...

Pigmentfoltok eltüntetése

A TÉL AZ IDEÁLIS IDŐSZAK A FIATALÍTÓ ARCKEZELÉSEKHEZ