Jelenlegi hely

Cikkek

DÚS, TELT AJKAK

DÚS, TELT AJKAK

Ajakfiatalítás gyorsan, látványosan, fájdalommentesen

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHONRA

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHONRA

Profi bőrápolás otthon is? Igen! Tisztít, masszíroz, hidratál és feltölt: akár egy teljes kozmetikai kezelést kiválthatunk a forradalmian új ARTISTRY™ Dermasonic Ultrahangos bőrápoló készülékkel. A különleges eszköz hatféle üzemmóddal, 30 000 Hz-es ultrahangos rezgéssel és galvanikus Derma ion segítségével varázsolja gyönyörűen ragyogóvá és élettelivé bőrünket.

Intenzív napvédelem anti-aging hatással!

Intenzív napvédelem anti-aging hatással!

A napsütés kellemesen melegíti bőrödet, és fokozza a boldogsághormon termelődését.De minden előnye ellenére számos veszélyt is rejteget bőröd számára.

TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES

TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES

Nincs nyári smink nélküle! Megérkezett az ARTISTRY Hydra-V Tiszta és könnyű alapozója, mely hidratáló összetevőkkel és fényáteresztő pigmentekkel gondoskodik a gyönyörű, ragyogó bőrről. A hat árnyalatban elérhetőalapozó friss, természetes megjelenést nyújt és tökéletes a bőrhibák elhalványítására is. Nem hiányozhat a neszesszerünkből!

ÉDESÍTSD MEG A TAVASZT!

ÉDESÍTSD MEG A TAVASZT!

Vidám színekkel érkezik a tavasz! Bemutatkozik az ARTISTRY legújabb, Candy Box limitált sminkkollekciója, melyet a cukorkák világa ihletett. Alkosd meg csábító tavaszi sminkedet a csillogó színkockákkal, a háromszínű szájfényekkel és a kék-fehér szemceruzákkal! Az édes újdonságok Téged is azonnal rabul ejtenek majd. 

Oldalak