Jelenlegi hely

Cikkek

Az Amway™ tippjei a télen is ragyogó bőrért  

Az Amway™ tippjei a télen is ragyogó bőrért   

Télen érdemes jobban odafigyelni bőrünk ápolására. A hideg, szeles idő és a benti meleg, száraz levegő igénybe veszi a bőrt, ami így könnyen kiszáradhat. Emiatt ezekben a hónapokban kiegészítő táplálásra és fokozott hidratálásra van szüksége. Baktay Krisztina, az Amway bőrápolási szakértője most megmutatja, hogyan varázsolhatjuk gyönyörűvé bőrünket télen is!

Meditum Dental - Hogy ne kelljen titkolni a mosolyod

Meditum Dental - Hogy ne kelljen titkolni a mosolyod

Az ünnepek előtt nem csak a házat, lakást csinosítjuk, hanem magunkra is jobban odafigyelünk, hiszen nem mindegy, hogy festünk majd a családi fotókon.

MEGÉRKEZETT AZ ARTISTRY™ LEGÚJABB BŐRÁPOLÓ KOLLEKCIÓJA AZ ARTISTRY SKIN NUTRITION™

MEGÉRKEZETT AZ ARTISTRY™ LEGÚJABB BŐRÁPOLÓ KOLLEKCIÓJA AZ  ARTISTRY SKIN NUTRITION™

Ismerd meg a szépség igaz történetét! Ahogy a szervezetünknek, úgy a bőrünknek is szüksége van a megfelelő tápanyagokra. Az Artistry™ bemutatja forradalmian új termékcsaládját, az Artistry Skin Nutrition™ bőrápoló kollekcióját! Ismerd meg az 5 legfőbb bőrtáplálási igényt, valamint a Nutrilite™ szakértelmével kiegészült tiszta, növényi alapú bőrápolás titkát, kompromisszumok nélkül!

Új szintre emeli a parfümkészítést az Oriflame legújabb illatkollekciója

Új szintre emeli a parfümkészítést az Oriflame legújabb illatkollekciója

Új szintre emelte az illatok kinyerésének technológiáját az Oriflame. A felelős svéd világmárka parfümkészítő csapata egy egyedülálló illatgyűjtő expedíció keretében Svédország legjellegzetesebb illatait kutatta és zárta palackba egy innovatív technológia segítségével anélkül, hogy a növényeket eltávolították volna természetes élőhelyükről. Így jött létre az .SE Swedish Experience parfümök magával ragadó világa, amelyben Svédország esszenciális értékei köszönnek vissza a szárazföldtől a tengerig, hogy magával ragadjanak a svéd természet lélegzetelállító szépségén keresztül.

LUNCH TIME SURGERY

LUNCH TIME SURGERY

Az ebédidő mindenkinek jár, Te döntöd el, mit kezdesz vele! Töltheted falatozással, kisétálhatsz a szabadba felfrissülni, vagy megszépülhetsz mindössze egyetlen óra alatt. Most bemutatjuk a legnépszerűbb kezeléseket!

Így védd a bőrödet!

Így védd a bőrödet!

 

Az arcápolás a napi rutinunk része, hiszen minden nő számára fontos, hogy arcbőre üde és ragyogó legyen. Kevesen veszik azonban figyelembe, hogy a korunkkal nemcsak a bőrünk állapota, de igényei is megváltoznak. Hiszen mást kíván egy húszéves és mást, egy ötvenéves nő arcbőre. Az alábbiakban az innovatív svéd kozmetikumok fejlesztőinek szakértelmét segítségül hívva szedtük össze, hogy a bőröregedésnek milyen jeleivel kell szembenézni a különböző életkorba lépve, illetve, hogy mit tehetünk életünk különböző fázisaiban a bőrünk fiatalításáért.

Hollywood új csillaga az ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles kollekciója!

Hollywood új csillaga az ARTISTRY STUDIO™ Los Angeles kollekciója!

Folytatódik az ARTISTRY STUDIO™ világkörüli turnéja! New York, Párizs, Bangkok, Tokió és Sanghaj után megérkeztünk az örök nyár városába: Welcome to Los Angeles! Gyere velünk a napfényes Kaliforniába és ismerd meg az ARTISTRY STUDIO legújabb kollekcióját! Készen állsz a következő beauty-kalandra?

Oldalak