Jelenlegi hely

Cikkek

Hajápolás feketén - fehéren

Hajápolás feketén - fehéren

Napjainkban a hajápolás egyre különlegesebb összetevőkkel bővül. Cikkünkben a legegyszerűbben felhasználhatókat, az aktív növényi szénport és a koffeinport fogjuk felfedezni.

LAST MINUTE NYÁRI SZÉPSÉG

LAST MINUTE NYÁRI SZÉPSÉG

Tengerpart, strand, napsütés, hűsítő hullámok és önfeledt kikapcsolódás: használjuk ki a nyári napokat az utolsó cseppig! Ha hosszabb nyaralásra már nincs időnk, iktassunk be egy hétvégi „miniszabit” és töltődjünk fel augusztusban is! Az Amway hasznos tippekkel és must have termékekkel segít, hogy beragyogjuk a nyár utolsó hónapját.

DÚS, TELT AJKAK

DÚS, TELT AJKAK

Ajakfiatalítás gyorsan, látványosan, fájdalommentesen

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHONRA

PROFESSZIONÁLIS BŐRÁPOLÁS OTTHONRA

Profi bőrápolás otthon is? Igen! Tisztít, masszíroz, hidratál és feltölt: akár egy teljes kozmetikai kezelést kiválthatunk a forradalmian új ARTISTRY™ Dermasonic Ultrahangos bőrápoló készülékkel. A különleges eszköz hatféle üzemmóddal, 30 000 Hz-es ultrahangos rezgéssel és galvanikus Derma ion segítségével varázsolja gyönyörűen ragyogóvá és élettelivé bőrünket.

Intenzív napvédelem anti-aging hatással!

Intenzív napvédelem anti-aging hatással!

A napsütés kellemesen melegíti bőrödet, és fokozza a boldogsághormon termelődését.De minden előnye ellenére számos veszélyt is rejteget bőröd számára.

TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES

TERMÉSZETESEN TÖKÉLETES

Nincs nyári smink nélküle! Megérkezett az ARTISTRY Hydra-V Tiszta és könnyű alapozója, mely hidratáló összetevőkkel és fényáteresztő pigmentekkel gondoskodik a gyönyörű, ragyogó bőrről. A hat árnyalatban elérhetőalapozó friss, természetes megjelenést nyújt és tökéletes a bőrhibák elhalványítására is. Nem hiányozhat a neszesszerünkből!

Oldalak