Jelenlegi hely

Cikkek

Páratlan szépség, testreszabott ápolás:

Páratlan szépség, testreszabott ápolás:

Bőröd egyedi megoldásokat igényel nemcsak az arcodon, de a tested többi részén is! Az Artistry Signature Select™ személyre szabott bőrápolás élményét már tetőtől-talpig élvezheted az Artistry Signature Select™ Body öt új, csodás termékével! A testápoló termékcsalád minőségi, NUTRILITE™ forrásból származó összetevőivel a bőröd fiatalabb és egészségesebb megjelenésű lesz. Ragyogó hatást érhetsz el egy termék használatával is, de kialakíthatod velük tökéletes, egyedi testápolási szokásaidat. Add át magad az Artistry Signature Select™ Body élménynek és engedd, hogy a természet erejével, gyönyörű színekkel, illatokkal és különleges textúrákkal rabul ejtse érzékeidet!

Tudtad, hogy a rosaceás arcbőr normalizálása a DRHAZI egyik fő profilja?

Tudtad, hogy a rosaceás arcbőr normalizálása a DRHAZI egyik fő profilja?

 

 

 

Az arc belobban, extrém érzékennyé válik és gyakran megjelenhetnek a gyulladásos papulák az arcon. A statisztikák szerint a lakosság 8-10%-át érinti, de a gyakorlatban ma ennek a többszörösét látjuk. A kötőszövet gyulladása miatt kialakuló bőrpír és érgyulladás az orcákat, de sok esetben az egész arcot érintheti.

 

KELETI BŰVÖLET AZ ARTISTRY™ -TÓL

KELETI BŰVÖLET AZ ARTISTRY™ -TÓL

NYC, Párizs, Bangkok és Tokyo inspirálta mesés sminkkollekciók után, az ARTISTRY STUDIO™ következő állomása a varázslatos Sanghaj! Kína legnagyobb városában a múlt és a jövő összefonódásából egy egyedülálló, misztikus szépségtrend bontakozott ki. Ez az a hely, ahol high fashion márkákat kínálnak a régi világ piacain, különleges gasztronómiával kápráztatnak el, de még mindig tartják a hagyományos tea szertartásokat is. Meríts ihletet Sanghaj, a kelet és nyugat találkozásának izgalmas szellemiségéből a legújabb ARTISTRY STUDIO™ merész árnyalatok, selymes textúrák és csábító illatok gyűjteményével!

3 ok, amiért érdemes géllakkot viselned

3 ok, amiért érdemes géllakkot viselned

Egy modern nő számára kezének, kézfejének, ápoltsága szinte alapvető. Ma már számtalan lehetőségünk van, ha tartós és esztétikus megoldást szeretnénk, ami mégis természetesnek tűnik.

Santemedbeauty - Orvos Esztétikai kozmetikai szalon.

Santemedbeauty - Orvos Esztétikai kozmetikai szalon.

Magyarországon már 5 éve elérhető a Santemedbeauty  Orvos Esztétikai szalon Gödöllőn.

Őszi feltöltő hatóanyagok

Őszi feltöltő hatóanyagok

A nyári erős nap megterhelte bőrünket. Szárító hatásával dehidratálta, elvékonyította, az erős UV sugárzással pedig DNS szintű sejtkárosodásokat is okozott a leggondosabb fényvédelem ellenére. Tiszta, biotech anyagok és áldásos növényi esszenciák segítségével feltölthetjük, regenerálhatjuk.

Bio arcplasztika

Bio arcplasztika

Az invazív plasztika szemlélete kívülről közelíti meg az arc szépítését. Az adott problémát az arcon kívülről igyekszik korrigálni, húzással, kivágással és feltöltéssel.

Frissen és üdén, 30°C felett is!

Frissen és üdén, 30°C felett is!

Bár a nyár utolsó hónapjába léptünk, az augusztus is tartogat még számunkra forró napokat. A rekkenő hőségben nem csak a szervezetünk, de bőrünk is szomjazik. Az Amway-re a kánikulában is számíthatsz! Íme azok a termékek, amik pont olyan frissítőek, mint egy hideg zuhany!

Oldalak