Jelenlegi hely

Radics Gigi rappel és kalapot dob a közönségnek

Radics Gigi rappel és kalapot dob a közönségnek

Vasovski Symphonic szuperprodukció december 21-e a Papp László Sportarénában

Radics Gigi rappel és kalapot dob a közönségnekHogy mire képes együtt egy karmester meg egy DJ? És, hogy lehet lézerfények kereszttüzében bulizni, miközben a színpadon egy szimfonikus zenekar húzza a talpalávalót? Illetve, mennyire bírja a tempót a klasszikus zenén nevelkedett Magyar Virtuózok zenekar, no meg Radics Gigi, Tolvai Reni, Baricz Gergő, Járai Márk, Majka és Curtis, valamint Mező Misi a szimfonikus aláfestést? 

A válaszokat a Vasovski Symphonic szuperprodukción kaphatjuk meg december 21-én a Papp László Sportarénában. Azt viszont már tudjuk, hogy ilyen még nem volt Magyarországon, sőt, külföldön sem túl gyakran. Vasovski Norbert DJ régi vágya, hogy a fiatalokhoz közelebb hozza a klasszikus zenét, s ezt a legkönnyebben úgy teheti meg, ha egy elismert zenekar, a Magyar Virtuózok segítségét kéri az általa kevert világslágerek és a magyar sztárvendégeknek írt dalok aláfestéséhez.  A szervezők és a fellépők felejthetetlen estét ígérnek. 
A DJ szerint a lúdbőr és az extra élmény garantált. Werner Gábor karmesternek még sosem volt hasonló kihívásban része, de ígéri, hogy a Virtuózokkal ezt is Radics Gigi rappel és kalapot dob a közönségnekmegugorják. A látványmester lélegzetelállító showt-t tervez, Mező Misi pedig raktározni akar, mert sejti, hogy ez különleges élmény lesz, és az ilyeneket szereti magával vinni. 
Radics Gigi rappelni fog és egy különleges ajándékkal is meglepi a rajongóit: az egyik kedvenc kalapját dobja ki majd a közönségnek. 
Majkáék nívós „cuccnak” tartják a produkciót, ezért lépnek egy számukra ismeretlen terepre, Tolvai Reni pedig imádja a szimfonikus zene okozta lebegést, így azonnal igent mondott a felkérésre, akárcsak a Halott Pénzből ismert Járai Márk. Az eddigiek alapján, úgy tűnik, egy olyan produkció van készülőben, amelyről még sokat fogunk beszélni. De a Misi féle raktározással is jól járunk…

További cikkek hasonló témában

Diótörő decemberben az Arénában

Egyedülálló családi showműsor

„Eszem-iszom, dínom-dánom” a Vasúttörténeti Parkban!

Vidéki árakkal és falusi ízekkel érkezik Budapestre a „Disznótoros...

Vanessa-Mae 17 év után ismét Magyarországon koncertezik!

25 éve van a pályán és olyan karriert tudhat magáénak,...

Legyen Ünnep Karácsonyi Koncert

December 16-án a legismertebb karácsonyi dalokat hallhatjuk a...