Jelenlegi hely

KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknak

KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknak

Szülinapozz és táborozz a Kackacban!

KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknakA Köki Terminál legfelső emeletén egy mesevilágszerű, színpompás csodavilág és egy formabontó építészeti megoldásokban gazdag, egyedülálló családi szórakoztatóközpont mixtúrája tárul elénk.
A KACKAC Játszóház immár ötödik éve ad otthont a gyerekeknek, ahol kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a számukra kedves időtöltést!

A KACKAC remek névválasztás volt, hisz mosolyt keltő hangzása mellett egy komplex üzenetet is hordoz: mindent elmond, amit erről a játszóházról tudni kell.
A Kackac egy kifejezetten ingergazdag környezet, kiváló szocializációs helyszín. A nagysikerű, zsetonos működtetésű, speciális logikai, készség és gondolkodásfejlesztő játszó-géppark játékai kígyónyi hosszúságú jegyekkel jutalmazzák a gyermekeket, KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknakakik mindeközben szórakoztató módon fejlesztik reflexeiket, mozgáskoordinációjukat, valamint problémamegoldó képességüket.

Mindig imádtam játszani! – kezdte Gábossy Ákos, a KACKAC alapító-ötletgazdája - A Kackacban együtt a család, a gyerekek mégis szabadon belefeledkezhetnek a játék kínálta, semmihez sem hasonlítható gondtalanságba. Ez az az életérzés, amely a maga páratlan gondolkodásmódjával igazán egyedivé teszi a Kackacot. Nem titkolt célom volt, hogy akár 99 éves korig is élvezetes mini-vidámparkkal, közös KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknakcsaládi élményt nyújtsunk a dél-pesti családoknak. Itt a nagypapák unokáikkal együtt táncolnak a „fényeken” ugrálva, vagy akár tekében versenyezhetnek a pontokért. A specialitásunk az egyedi születésnapok.  

Évente több, mint 600 család választja gyermeke születésnapi bulijának helyszínéül a Kackacot. Nagy felelősség ennyiszer maradandó örömet okozni és egyúttal állandóan megújulni egy ilyen fontos eseményen.
Az un. „white party” valóban egy teljesen újszerű színpadi eseménye a születésnapoknak. Óriási élmény, nagyszerű látvány és  fergeteges buli a gyerekeknek. Adott időben elsötétített játszóházban, UV fényben úszó színpadon, remek zenékre „örömtáncolnak” a gyerekek, világító KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknaknyakfüzérrel, pompomokkal, angyalszárnyakkal, glóriákkal, a fiúknak elegáns csokornyakkendővel, Al Capone kalapokkal. A white parti csúcspontja, a felemelő zenére komponált pezsgős, tűzijátékos köszöntő, amely nemcsak az Ünnepeltet, hanem a szülőket is rendszeresen meghatja.
Legyen szó tehát rendezvényről vagy csak egy vidám családi délutánról, a KACKAC remek választás.

A Kackac nyári táborok legnagyobb erénye, hogy itt minden gyermek önmaga lehet! Hogy miért?
Mert szeretjük őket! 
Mert megtanulnak bátrabban kommunikálni, miközben erősödik az önbizalmuk.
Mert nyitottabbak lesznek, miközben értékké válik bennük a mozgás, és a humorérzék!
Mert a játék közben felfedezett önismeret, önállóvá teszi őket, miközben ismereteik folyamatosan gyarapodnak, és ezáltal bővül a látókörük.
KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknakMert a gyerekek itt teljesen kikapcsolnak, miközben átadják magukat az önfeledt JÁTÉKNAK. 
Mert lelkesen készülnek a bemutatóra, miközben megtanulnak mozogni, táncolni, és egyáltalán létezni a színpadon!
Mert az itt szerzett új barátok tartós kapcsolatokká fejlődnek, ezt mind az 5 évünkkel tudjuk garantálni!

Hogy mit biztosítunk még?
- Az ország egyik legnagyobb mászóka komplexumának korlátlan használatát, speciális trambulinrendszerrel, beltéri homokozóval, ballisztikus arénával, légvárral és multifunkcionális sportarénával.
- Kinti és benti programokat, mókát, kacagást, önfeledt örömtáncokat, korlátlan mozgást, mesét,és kézműves foglalkozásokat.
- Napi háromszori étkezést, korlátlan italfogyasztást, szervezett játékokat és csendes pihenőt, felkészült és gondos animátor csapat
közreműködésével.
- 5 éves kor felett lehet jelentkezni személyesen a KacKac Játszóház recepcióján.

KACKAC Játszóház - A legnagyobb játékosoknakIdőpontok:
2016.06.20-24-ig
2016.07.11-15-ig
2016.08.01-05-ig
Ára: 24 990 Ft/hét/fő

Kackac Játszóházak Zrt.

www.facebook.com/kackacjatszohaz

Web: www.kackac.hu
E-mail: info@kackac.hu
Telefon: 06-1-347-0641
Telefon: 06-20-662-8267

További cikkek hasonló témában