Jelenlegi hely

Ha nyár, akkor Logiscool nyári tábor – akár online is!

Ha nyár, akkor Logiscool nyári tábor – akár online is!

Már hetedik éve tartoznak az ország legnépszerűbb táborai közé a Logiscool napközis nyári táborai, melyek idén is izgalmas témákkal és különleges szakmai és szabadidős programokkal várják a 7-18 éveseket. Az évről évre bővülő táborkínálatban a táborozók foglalkozhatnak programozással, robotikával vagy akár videókészítéssel is. Sőt, idén két újdonság is várja a diákokat: a 7-14 évesek a Minecraft Mars Misszió táborban meghódíthatják a vörös bolygót, a 13 év felettiek pedig egy igazán menő youtuber táborban vehetnek részt!

Ha gyermeked inkább az otthonotok kényelmében és biztonságában szeretné elsajátítani ezt a rengeteg hasznos tudást, akár online táborra is jelentkezhettek!

 

Még nem tudod, hogy melyik tábor lenne gyermeked számára megfelelő? Válogass a legnépszerűbb Logiscool táborokból vagy nézd meg tábor ajánló oldalunkat a lenti linken a teljes kínálatért!

 

Programozó "hacker" tábor (7-11 éveseknek)

Az internetet nagy veszély fenyegeti, aminek megmentéséhez ügyes kis programozókra van szükségünk! Titkos üzenetek, rejtélyes kódok és izgalmas kihívások közepette táborozóink elsajátítják a programozói gondolkodásmód alapjait.

 

Robotika táborok (6-14 éveseknek)

Robotika táborainkban a LEGO-robotoktól a mesterséges intelligencia által vezérelt, élethű gépekig rengeteg izgalmas dologgal találkozhatnak a gyerekek.

 

Minecraft táborok (7-18 éveseknek)

A Logiscool különleges Minecraft táboraiban a gyerekek igazi fejlesztőnek és designernek érezhetik magukat, miközben térlátásuk, mérnöki gondolkodásuk és kreativitásuk is fejlődik.

 

Digitális táborok (10-18 éveseknek)

A Logiscool digitális táboraiban az alkotásé, a kreativitásé és vizualitásé a főszerep. Videókészítő, designer és kalandjáték-készítő táboraink mellett idén nyáron különleges youtuber tábort is indítunk.

 

Teljes tábor kínálatunk, részletes információ és tábor jelentkezés:  https://www.logiscool.com/hu/camps

További cikkek hasonló témában

A LAKÁSCÉL.COMPANY bemutatja: PESTIBABAEXPO

2016. szeptember 18. vasárnap, 9.00-16.00-ig HUNGEXPO B pavilon....

Kihagyhatatlan program Kenesén  Jön a Balaton Boat Show

Már most hatalmas az érdeklődés a szeptember 6-tól 8...

Mégis van mozi!

Oscar-díjas filmek, görkoris felszolgálók, érintésmentes fizetés...

Csupakaland Élménypark 0-99 évig - Ahol mindenkinek kijut az izgalomból

Kicsik vagy nagyok, a gyermekek tele vannak érdeklődéssel,...