Jelenlegi hely

Gyertek nosztalgiázni!

Gyertek nosztalgiázni!

A 80-as évek slágereitől lesz hangos július 17-én, az átépítés előtti utolsó nagy koncerten, a Puskás Ferenc Stadion.

A nyolcvanas évek ihlette retro bulin olyan legendás külföldi popcsapatok lépnek színpadra, mint az Alphaville, a Bad Boys Blue, a Boney M., C.C. Catch, az Ottawan és a Ricchi e Poveri. A hazai előadók közül találkozhatunk majd a Dolly Roll-lal és Zoltán Erikával, valamint a rádiós és televíziós műsorvezető, lemezlovas DJ Dominique-kal. 
A koncert házigazdája a 80-as évek kiemelkedő DJ-je és rádiós műsorvezetője B. Tóth László lesz.
Gyertek nosztalgiázni!Előre koreografált tánc show-val és zenei különlegességekkel is készülnek a Szervezők, hogy mi lesz az, egyenlőre maradjon meglepetés.
A koncert szabadtéri jellegét fokozza majd a Stadion gyepszőnyege, amelyet ezúttal nem takarnak le a Szervezők.
A fellépőkről bővebben:
Alphaville
A németországi szintipop-rock együttes az 1980-as években volt a legnépszerűbb. Legismertebb slágerei: Big in Japan, a Sounds Like a Melody és a Forever Young.
Bad Boys Blue
A német együttes You are a Woman című dalával egycsapásra ismert lett Európa szerte. A 80-as és a 90-es években olyan, nemzetközileg is sikeres dalaik voltak, mint a "Pretty Young Girl", az "I Wanna Hear Your Heartbeat (Sunday Girl)", és a "Come Back and Stay".
Boney M. feat. Maizie Williams
A 1980-as évek legsikeresebb popegyüttese nem csak Európában, hanem az ázsiai, afrikai és arab országokban is nagy népszerűségnek örvendett.
C.C. Catch
Az 1980-as évek második felének egyik legnépszerűbb európai popénekesnője volt olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Can Lose My Heart Tonight, a Heartbreak Hotel, a Heaven and Hell, a Soul Survivor vagy az Are You Man Enough.
Dolly Roll
A magyar popegyüttes a Hungária együttes feloszlása után alakult meg. Vakáció című első nagylemezük három hónap alatt aranylemez lett, rá két hónapra pedig már a platina státuszt is elérte. Egy csapásra elfogadta Őket a közönség.
Gyertek nosztalgiázni!Ottawan
Francia pop-duó, amely a korai 80-as évek elején alakult. D.I.S.C.O című kislemezük az Egyesült Királyságban a Top 10-es lista előkelő helyezését érte el, majd a Hands Up című  kislemezük nyolc héten át vezette a listát. You are OK egyike volt minden idők legjobban fogyó kislemezének.
Ricchi e Poveri
Az olasz együttes legismertebb dalaik: Mamma Maria, Voulez vous danser, Ciao Italy és a Sará perché ti amo. Az együttest a Che sará című daluk tette világhírűvé.
 
Zoltán Erika
Énekesnő, táncos 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. A népszerű énekesnő több, mint másfél millió eladott hanghordozóval büszkélkedhet.

További cikkek hasonló témában

Finisben a Nemzeti Vágta

10 év, kilencszáz település, négyezer lovas, hatszázezer...

Familypark: szórakozás az egész családnak

A nyugalmas és napsütötte Burgenland lármás és izgalmas is...

„Eszem-iszom, dínom-dánom” a Vasúttörténeti Parkban!

Vidéki árakkal és falusi ízekkel érkezik Budapestre a „Disznótoros...