Jelenlegi hely

Esküvői Kiállítás a Sportarénában

Esküvői Kiállítás a Sportarénában

Idén is lesz Esküvői Kiállítás a Papp László Budapest Sportarénában

Esküvői Kiállítás a SportarénábanA kétnapos rendezvényt már 11 éve rendezik meg – ezúttal 2015. január 31-én és február 1-én. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal a legnagyobb alapterületen, s ennek következtében – érthető módon -, óriási érdeklődéssel kísérve. 
Itt minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell. A kínálat szerteágazó és minden igényt kielégítő, a rendezők nemcsak a házasulandókra, hanem a bálokra és egyéb családi eseményekre készülőkre is gondolnak. A menyasszonyi ruha kínálatban megtalálhatók lesznek a neves külföldi divatcégek 2015-es legújabb modelljei, de a magyar készítők is szebbnél szebb ruhákkal várják a jegyeseket. Felsorolni is nehéz, hogy ezen kívül hányféle egyéb lehetőség közül választhatnak az idelátogatók: ajándék, alkalmi- és férfiruha, cipő, cukrászda, autó, dekoráció-tűzijáték, szépségápolás, fehérnemű, helyszín-étterem, party-service, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítő és kellék, zene-műsor, tánc, vőfély, meghívó, ékszer, nászút, virág és még sok egyéb. 
Esküvői Kiállítás a Sportarénában Esküvői Kiállítás a Sportarénában
A vendégek a gazdag kínálat mellett nyitástól zárásig folyamatos programokat is élvezhetnek. A színpadon egész nap láthatók a menyasszonyi ruha-, fodrász-, bemutatók, valamint zenés-táncos műsorok. Neves előadók (Gájer Bálint - aki már biztosan ott lesz) és ismert szakemberek, mint pl. ceremónia mesterek előadásai teszik még érdekesebbé, színesebbé a programot. A divatbemutatókon a modelleken látható esküvői ruhák látványa talán segít a menyasszonyoknak e sarkalatos kérdés eldöntésében.
Esküvői Kiállítás a Sportarénában Esküvői Kiállítás a Sportarénában


Az aprósággal érkezők igénybe vehetik az ingyenes gyermekfelügyeletet is! 
Mindkét napon a látogatók között számos ajándékot is kisorsolnak majd.
Esküvői Kiállítás a Sportarénában
Nyitva tartás: 2015. január 31-én, szombaton 10-19, február 1-én, vasárnap10-18 óráig.
Jegyárak: felnőtt 1900 Ft, diák, nyugdíjas 1300 Ft, 14 év alatt ingyenes.
A kiállítói lista és a program folyamatosan bóvül, ezért javasoljuk, kísérjék figyelemmel a kiállítás honlapját és Facebook oldalát.
További információ: www.eskuvo-kiallitas.hu
                                  www.eskuvoi-kiallitas.hu
                                 fb: arenaeskuvokiallitas

További cikkek hasonló témában

Kölyöklabor a Varázshegyben

Érdekes kísérletekkel várják a kisiskolásokat

Látvány, izgalom, siker

Világpremier a Millenárison

SZARKA TAMÁS & GHYMES

Két különálló produkció összevonásával ,  Szarka Tamás és zenekara...

Nyeregbe – elkezdődött a bicikliszezon!

A szezon első rendezvénye az ÁRKÁD Downmall lesz 

A...