Jelenlegi hely

ADRENALIN REGGELTŐL NAPNYUGTÁIG

ADRENALIN REGGELTŐL NAPNYUGTÁIG

Lassan beköszönt a tavasz, melegszik az idő és ez számunkra egyet jelent: indul az ejtőernyős szezon.

Amikor úgy érzed, hogy nem férsz a bőrödbe és feszegetnéd a határaidat, vagy valami igazán élvezetes dolgot akarsz csinálni, elfelejtve a mindennapok problémáit, gyere és éld át életed garantáltan legütősebb élményét! A tandemugrás a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy megtapasztald a szabadesés izgalmát, miközben a legnagyobb biztonságban érezheted magad. Emelkedj velünk a felhők fölé, hogy aztán kiugorj egy működő repülőből.A gépajtóban átfut az agyadon, hogy talán jobb lett volna otthon maradni inkább, de akkor már túl késő... elveszted a biztos talajt a lábad alól és elindul az őrület. A kiugrás utáni pillanatokban kiordítod magadból a létező összes feszültséget és stresszt, majd elfelejtesz mindent és kiürül az agyad. Átadod magad a szabadesés élményének. Több, mint 200 km/óra sebességgel zuhanni nem mindennapi élmény. Adrenalin függőknek kötelező! A Tandem Team Magyarország legelső hivatalos tandemugró csapata, az egyesület szakmai vezetője Hegyháti Zoltán, - akit mindenki Hetya becenéven ismer-  több, mint 10.000 tandeugrással a háta mögött az ejtőernyőzés mellett nem csak oktató, hanem repülőgép pilóta is. A csapat hivatásos katonákból és főállású tandempilótákból áll, akiknek szenvedélyük az ejtőernyőzés. A csapattagok között van a Magyar Honvédség ejtőernyős válogatott célbaugró világbajnok csapat egyik tagja is.

Miért velünk ugorj? Mert jófejek vagyunk , profik és nem mellesleg a hét minden napján lehet náluk ugrani. A csapat bázisa Székesfehérvár mellett, a Börgöndi reptéren van, az ország bármely részéről könnyen megközelíthető, A biztonság mellett számunkra a legfontosabb, hogy jól érezd magas és valódi élményt adjunk.

Ja, és mégvalami: mi SOHA nem leszünk a legolcsóbbak. Ha azért választanának minket az emberek, mert a legolcsóbbak vagyunk, az nem jelente túl sok jót. Aki főleg az árral érvel, az valamit kompenzál. Az, hogy mit, mindenkinek a fantáziájára bízzuk. Mi más bajnokságban játszunk. :)

www.tandemteam.hu

0620 299 6544
 

További cikkek hasonló témában

KEREKEZZ Velünk

Tweed Run Kerekezés Budapest szervezésében
Mottónk: „...

A KOZMIX SZTORI

20 év töretlen siker ...

Kölyöklabor a Varázshegyben

Érdekes kísérletekkel várják a kisiskolásokat