Jelenlegi hely

A LAKÁSCÉL.COMPANY bemutatja: PESTIBABAEXPO

A LAKÁSCÉL.COMPANY bemutatja: PESTIBABAEXPO

2016. szeptember 18. vasárnap, 9.00-16.00-ig HUNGEXPO B pavilon.

A rendezvény egy olyan országjáró szakirányú kiállítás és vásár egyben, ahol a baba-mama, gyermek témakörben érdekelt cégek, szolgáltatók, importőrök, termékforgalmazók mellett lehetőséget kapnak a kismamák is a használt ruha-, játék-, babaholmi adás-vételére, valamint ingyenes játszóházzal, egész nap programokkal, zenés műsorral, ugrálóvárral, arcfestéssel, pelenkázó- és babaetető helyiséggel várják a kisgyerekkel érkezőket.
Több, mint Baba-Expo.  A kismamákat őssejt tanácsadás, helyszini 4D ultrahang vizsgálat, kismama torna bemutató várja, valamint szakemberektől kérdezhetnek.
Nálunk mindenki megtalálja amit keres. Több mint 100 gyártó-forgalmazó cég illetve bolt lesz jelen termékeivel és szolgáltatásaival a kismama témáktól a babakocsin át a gyermekholmikig. A teljesség igénye nélkül jelen lesz: a Liberó pelenka, Tommy Tippee, Krió őssejtbank, Orszivó porszivó, Gremese, Hello mami, Babapalota, Mini Manó Babacentrum, Babaszafari, Metlife Biztosító, Avon, Oriflame, Univer, Kynga body és még sorolhatnánk.
Ezen kivül közel 1000 asztalon magánszemélyektől tudnak vásárolni használt babaholmikat.
A játszóházban egész nap zenés előadások, gyerekkoncertek, bohóc és bűvészshow, foglalkoztatók és MOMO rádió játszóház várja az apróságokat.
<$4233$>Kereskedők, készítők, forgalmazók, vállalkozók figyelem! Már csak nagyon kevés szabad helyünk van! Ha szeretne jönni hívjon minket! Készséggel segítünk! 06 70 611 33 77
Magánszemélyek asztalfoglalással kapcsolatosan a 06 30 820 47-47-es számon érdeklődhetnek.
Jegyvásárlás a helyszínen!
Felnőtteknek 990.- Ft, gyerekeknek ingyenes! 

További cikkek hasonló témában

Révész Sándor &amp; Závodi János Piramis évek

Barba Negra Track 2018.AUGUSZTUS 10...

Valentin-napi szokások a netről

Csányi Sándor, a pápa, Kása, vagy Beckham társaságára vágyna a...

Kölyöklabor a Varázshegyben

Érdekes kísérletekkel várják a kisiskolásokat

Fesztiválozz és nyerj egy Harley-t

Téged is vár a nyár legvagányabb fesztiválja!