Jelenlegi hely

A DISNEY ON ICE BEMUTATJA VARÁZSLATOS JÉGFESZTIVÁL CÍMŰ ELŐADÁSÁT

A DISNEY ON ICE BEMUTATJA  VARÁZSLATOS JÉGFESZTIVÁL CÍMŰ ELŐADÁSÁT

BUDAPESTEN 2019. FEBRÁR 1-3. KÖZÖTT!

Készüljünk egy téli csodaországba történő belépésre, mely során a birodalom legvarázslatosabb pillanatait mutatja be a Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál, egy teljesen új, élő produkcióban. Minden korosztályt magával fognak ragadni A kis hableány, az Aranyhaj és a nagy gubanc, A szépség és a szörnyeteg, és az Oscar-díjas, valamint minden idők egyik legnépszerűbb animációs filmje, a Jégvarázs kalandos pillanatai egy vadonatúj jégrevüben.

A Feld Entertainment produkciójában készült Disney On Ice – Varázslatos Jégfesztivál 2019. február 1 és 3. között lesz látható a Budapest Arénában.

Csatlakozzunk a Jégvarázs felejthetetlen szereplőihez - a vidám hóemberhez, Olafhoz, a szeszélyes hegyi emberhez, Kristoffhoz és hűséges rénszarvasához, Svenhez, miközben segítenek Anna és Elsa hercegnőknek – egy kalandos és varázslatos történetben. Élvezzük, hogy “Ringat a víz” A kis hableány Sebastianjának lélegzetelállító előadásában, amint kiszabadul páncéljából, hogy együtt szelje a hullámokat Ariellel. Gabalyodjunk össze a Csúcs Kiskacsa lármás közönségével, mikor meglátogatja őket a pimasz és bátor Aranyhaj és elbűvölő szövetségese, Flynn az Aranyhaj és a nagy gubancból. Engedjük, hogy magával ragadjon A szépség és a szörnyeteg látványos előadása, amint a szörnyeteg és kastélyának elvarázsolt személyzete színre lép. Ez a show a birodalom mágikus egyvelege lesz, ahogy a Disney On Ice elhozza e téli csodaországot hozzánk.

Jegyárak:         Gyerekjegy: 4.900 forint

                        Ifjúsági jegy: 5.900 forint

                        Felnőtt jegy: 5.900 forinttól

                       

Az előadások pontos ideje:    Február 1., péntek 19:00

                                                Február 2., szombat 11:00 és 15:00

                                                Február 3., vasárnap 11:00 és 15:00

 

Ha többet szeretne megtudni a Disney On Ice-ról, látogasson el a www.disneyonice.com weboldalra, vagy keressen minket Facebook oldalunkon és Youtube csatornánkon.

További cikkek hasonló témában

Fesztiválozz és nyerj egy Harley-t

Téged is vár a nyár legvagányabb fesztiválja!

I.  ORSZÁGOS SELFIE-CSÓKVERSENY

Közvetítsd Valentin nap legjobb csókját és irány Párizs!

A LAKÁSCÉL.COMPANY bemutatja: PESTIBABAEXPO

2016. szeptember 18. vasárnap, 9.00-16.00-ig HUNGEXPO B pavilon....