Jelenlegi hely

Cikkek

Tovább fertőz a vírus, mely idén október 26.-án tetőzik!

Tovább fertőz a vírus, mely idén október 26.-án tetőzik!Tovább fertőz a vírus, mely idén október 26.-án tetőzik!Tovább fertőz a vírus, mely idén október 26.-án tetőzik!

Már a magyar iskolákba, múzeumokba, könyvtárakba is
bejutott, országosan terjed, és mindenkit levesz a lábáról! Mi lehet ez?

Félrelépett a zebra!

Félrelépett a zebra!

A Magyar Nemzeti Cirkusz új jövevénye igazi szenzáció. Zebrát vártak, de egy foltos-csíkos hibrid szamár-zebra született.  

Fesztivál kisokos – mit vigyünk magunkkal?

Fesztivál kisokos – mit vigyünk magunkkal?

A nyárhoz ugyanúgy hozzátartozik a fesztivál, mint a fagylalt vagy strandolás. Ha eldöntöttük, hogy idén hol bulizunk, nincs más hátra, mint megtervezni, hogy mit vigyünk magunkkal. Szegedi Zsófia, a soroksári IKEA áruház lakberendezője segít felkészülni, hogy minden nálad legyen, ami jól jöhet ebben a pár napban!

Finisben a Nemzeti Vágta

Finisben a Nemzeti Vágta

10 év, kilencszáz település, négyezer lovas, hatszázezer néző: ez számokban Magyarország legnagyobb, immár tradicionális lovas fesztiválja, a Nemzeti Vágta.

A Future Park alkotóinak újabb nagy dobása

A Future Park alkotóinak újabb nagy dobásaA Future Park alkotóinak újabb nagy dobása

Miközben Budapest új élménycentrumában, az Andrássy Élményközpontban megnyílt a japán teamLab csoport interaktív játszótere, a Future Park, a különböző szakterületeket egyesítő kreatív kollektíva Tokióban egy újabb lenyűgöző kiállítást nyit meg hamarosan.

Révész Sándor & Závodi János Piramis évek

Révész Sándor & Závodi János Piramis évek

Barba Negra Track 2018.AUGUSZTUS 10.

Különleges vendég: Ivan & The Parazol

SZARKA TAMÁS & GHYMES

SZARKA TAMÁS & GHYMES

Két különálló produkció összevonásával ,  Szarka Tamás és zenekara valamint a Ghymes zenekar fúziójával  egy megújult csapat várja a közönséget a 2018-as jubileumi év koncertjeire.

Oldalak