Jelenlegi hely

Tedd különlegessé az idei húsvéti dekorációt!

Tedd különlegessé az idei húsvéti dekorációt!

A dekortapasz már meghódította a világot, következik Magyarország.

Tedd különlegessé az idei húsvéti dekorációt!A dekortapasz, melyet külföldön masking tape vagy washi tape néven ismernek, többek között olyan csodálót is magáénak tudhat, mint Martha Stewart, az amerikai háziasszonyok mintaképe. A rizspapírból készült ragasztószalag minden színben és mintában kapható immár a magyar közönség számára is, a választéknak pedig valójában csak a képzelet szab határt.

Martha Stewart például esküvői dekoráció készítésére, a legkülönfélébb tárgyak díszítésére is ajánlja a dekortapaszt, ahogy természetesen Anyák Napjára is egy tökéletes ajándék. Segítségével felfedezhetjük kreativitásunk határait, de segíthet akár túllépni is azokon. Ezentúl senkinek nem jelent gondot egyedi, kézzel készített aprósággal meglepni szeretteit.

A dekortapasz (angolul washi tape-ként vagy masking tape-ként ismert) több célra is alkalmazható ragasztószalag, aminek az anyaga rizspapír. Habár ugyanolyan tekercsen kapható, mint a hagyományos ragasztószalag, mégse becsüljük le a Japánból származó, különlegesen erős és finom tapintású papírszalagot, mely rengeteg színben és változatos mintával kapható. A 15mm-30mm széles dekortapaszok 10 és Tedd különlegessé az idei húsvéti dekorációt!15 m-es kiszerelésben érhető el, illetve óriás méretben is gyártják őket, kifejezetten falak és egyéb nagy felületek dekorálására.

Annak köszönhetően, hogy a dekortapasz rizspapírból készül, jól tapad, így nem kell ragasztót használni vagy megtűzni. Könnyű tépni, írni vagy akár nyomtatni rá, sőt egymásra is ragaszthatók. Az eltávolítása sem okoz gondot, bármilyen felületről könnyen lehúzható, nem hagy foltot, mégis tartós. Mivel bármilyen felületen alkalmazható, így költséghatékony is, hiszen ugyanazt használhatjuk akár csomagolásra és bútordekorálásra is.

A dekortapasz felhasználási lehetőségei korlátlanok. A többezer színben és mintázattal gyártott papírszalagot használhatjuk szalagok és masnik helyett ajándékcsomagolásra, készíthetünk belőle ajándékkísérő kártyát vagy saját készítésű képeslapot. Díszíthetünk vele gyertyát, kaspót, vázát, üveget, de akár a teljes teríték is lehet ugyanaz a stílus, az evőeszközöktől kezdve a tányéron, poharakon és szalvétagyűrűn át. Különlegessé tehetjük vele otthoni vagy irodai bútorunkat, de akár kerékpárunkat vagy cipőnket is. Nem kell ezentúl drága áron szép Tedd különlegessé az idei húsvéti dekorációt!füzetet vagy képkeretet venni, hiszen a dekortapasszal pillanatok alatt egyedivé tehetjük azokat. De meglephetjük családtagunkat egy apró kedves cetlivel vagy képpel a tükörre vagy hűtőre ragasztott dekortapasszal.

A húsvét sem létezhet dekortapasz nélkül. Készítsük vele húsvéti tojásunkat és húsvéti kártyánkat, sőt öltöztessük húsvéti hangulatba ablakunkat a tavaszi mintájú dekortapaszok segítségével. Legyünk kreatívak, tegyük környezetünket egyedivé, és ha meguntuk, cseréljük le más színre és mintára.

Facebook oldalunkon pedig továbbra is kíváncsian várjuk a különleges, meghökkentő ötleteket, hogy együtt meg is valósíthassuk őket.

További cikkek hasonló témában

Csütörtökön rajtol a Kékszalag mezőnye

Csütörtökön reggel kilenc órakor rajtol a Balatonfüred előtti...

Formatervezés

A furcsa cím kicsit ironikusan hathat, azonban nem ez a célunk,...

Totál jó hangulat, fergetes buli, sztárfellépők

Óriási sikerrel zárult a 3. Totál Dance Festivál

Zamárdi Élménygőzös – Igazi gőz, igazi élmény

A Balaton kapujában fekvő Zamárdi Kalandpark 2009 nyarától várja a...