Jelenlegi hely

Az új Beauty őrület

Az új Beauty őrület
Ha igazán vonzóak akarunk lenni, elsőként azt fontos megértenünk, hogy ez egy összetett folyamat. Nem elég felvenni egy új, gyönyörű ruhát; bizony azt viselni is tudni kell! Egy nő a kisugárzásától lesz vonzó, attól, hogy mindene egyben van, hogy nem csak kívülről, de belülről is úgy érzi, hogy szexi.
 
Az új Beauty őrületRengeteg az olyan nő, aki ugyan elérte az álomalakot, de mellette a járása nélkülöz minden kecsességet, és valahogy nem sugárzik belőle az a plusz, amitől a férfiak epekednének érte.  Ha azonban megtanulja, hogyan legyen igazi NŐ, akkor garantáltan minden férfi a lábai előtt fog heverni.
A legtöbb edzés sajnos csak arra buzdít, hogy csökkentsd a testzsírt és építs izmot, ám közben sokszor a járás robosztussá válik, az izmok pedig túlságosan kötötté a nem megfelelő nyújtástól, ezáltal az összhatás nem igazán egyezik azzal, amiért elkezdtük az edzést.
A Beautyrobic pont azt adja a nőknek, amire szükségük van; hatékony zsírégetést, kemény alakformálást, és mindezt úgy, hogy közben nem tévesztjük szem előtt azt, hogy a cél az, hogy vonzóbbá váljunk. A mozdulatok úgy lettek összeállítva, hogy a rengeteg izolációs gyakorlatnak köszönhetően karcsúsodik a derék és a járásunk is olyan kecses lesz, mint egy igazi táncosnak. 
Az új Beauty őrületAz óra 28-32 fokos teremben zajlik, így edzés közben drasztikusan csökken más edzésekhez képest a sérülések kockázata, a bőrünk az izzadástól kitisztul és gyönyörűvé válik.  Ráadásul az óra elején egy speciális zsírégető olajjal is bekenjük a testünket, így a narancsbőrnek is búcsút mondhatunk. A gyakorlatok úgy lettek összeállítva, hogy megtanuljuk egyre jobban uralni a testünket, így egyre magabiztosabbá és ellenállhatatlanabbá válunk.
A Beautyrobic mozdulatok szakmai hátterét egy gyógytornász adja, aki részt vett a Beautyrobic testvérének, a Beautycore-nak a megalkotásában. A Beautycore edzésnél ugyanúgy központban áll a nőiesség, de emellett fontos tényező a core izmok tökéletes erősítése, mely a mai ülő világban elengedhetetlen.  Kecsesség, nőiesség és a gyógytornász szakmai háttér; ez adja az alapját a Beautycorenak.
Nagyon fontos azonban megemlítenünk, hogy a tökéletes megjelenéshez nem elég, hogy megfelelő rendszerességgel mozgunk, ha közben a táplálkozásunkra nem fordítunk kellő figyelmet. 
Az új Beauty őrületAz ideális alakhoz 30%-ban járul hozzá a mozgás és 70%-ban a megfelelő táplálkozás. Igen ám, de ha a szépség is előtérbe kerül a testzsírszázalék csökkentés mellett, akkor fontos a vitaminok beviteléről is gondoskodnunk, hiányuk ugyanis szárazzá teszi a hajunkat, töredezetté a körmünket és a bőrünk sem lesz élettel teli. A Beauty Diétában ügyelünk rá, hogy minden tápanyag és vitamin bekerüljön a szervezetbe, ne alakuljon ki hiánybetegség. Ráadásul az egészséges mértékű fogyás mellett mindezt úgy érjük el, hogy közben ne éhezzünk, ne essen be az arcunk, hogy a karcsúságunk mellett a szépségünk is előtérbe kerülhessen. Más diétákkal ellentétben a Beauty Diétát személyre szabottan alakítjuk, hogy biztosan mindenki elérje az álomalakot jojó effektus és éhezés nélkül.
 

További cikkek hasonló témában

MARADJ EDZÉSBEN OTTHON IS!  

 „Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!” – különösen most! Maradj...

Húsvét

A Húsvét a keresztény világ egyik legnagyobb ünnepe. Jézus...

A Pünkösd eredete

Időszámításunk előtt 3 ezer évvel az emberek Mezopotámiában már...

Zamárdi Élménygőzös – Igazi gőz, igazi élmény

A Balaton kapujában fekvő Zamárdi Kalandpark 2009 nyarától várja a...