Jelenlegi hely

Cikkek

Ezek a sportok a legjobbak a 10 év alatti gyermekek számára

Ezek a sportok a legjobbak a 10 év alatti gyermekek számára

Már óvodáskorban fontos elkezdeni gyermekünk mozgáskultúrájának fejlesztését – árulta el a szakember. Ekkor még inkább a szülő választ sportágat, míg később, akár már alsó tagozattól a kicsik maguk is beleszólhatnak a döntésbe. De melyek lehetnek számukra a legmegfelelőbb mozgásformák? Ez a kérdés az iskola- és az ovikezdés hetében különösen aktuális.

MARADJ EDZÉSBEN OTTHON IS!  

MARADJ EDZÉSBEN OTTHON IS!  

 „Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!” – különösen most! Maradj aktív otthon is: hidd el, nemcsak egészségesebb, fittebb leszel tőle, de a hangulatodat is feldobja. Az Amway hasznos tippjeivel építsd be a mozgást az otthon töltött mindennapokba!

Fitnesz kiegészítők otthonra

Fitnesz kiegészítők otthonra

Ne keseredjünk el, ha nem tudunk vagy nem szeretünk edzőterembe járni, hiszen számos lehetőségünk van az otthonunkban is a megfelelő tornagyakorlatokat elvégezni, néhány igen praktikus kiegészítő segítségével. Számos olyan eszközök létezik tehát, amelyek nagyban támogatnak minket, hogy jó kondiban tartsuk magunkat, és nagy előnyük, hogy kis helyen is elférnek, nem kerülnek sok pénzbe, sőt, nagy részüket szinte bárhová magunkkal tudjuk vinni.

Így ápold a hajad, ha fitneszterembe jársz

Így ápold a hajad, ha fitneszterembe jársz

Az újévi fogadalmat követően minden év elején sokan kezdenek fitneszterembe járni. Nekik szeretnénk segítséget adni néhány hasznos hajápolási és frizura tippel. 

GymDoctor – A fitnessgépek szakorvosa

GymDoctor – A fitnessgépek szakorvosa

Egyre több vállalkozó szellemű fiatal tűnik fel Magyarországon, ám keveseknek sikerül olyan komoly elkötelezettséggel és alázattal belefognia öteletinek megvalósításába, mint Sramó Zsoltnak, aki  vállalkozásának indulása óta több európai országban is nagy elismerésre tett szert szakértelmének köszönhetően.

Formába Hozunk

Formába Hozunk

Természetes és termogén zsírégető készítményekkel és fehérjékkel segítünk Neked a célod elérésében.

Az Innovatív sportolói regeneráció új formája a Medical Flossing

Az Innovatív sportolói regeneráció új formája a Medical Flossing

Legyen szó sportolás közben kificamodott bokáról, rándulásról, túlerőltetett izomzatról, gyulladásról az új gumiszalaggal végzett regenerációs technikának köszönhetően akár már 2 perc alatt elérhetjük a regenerációhoz szükséges panaszcsökkenést, megkönnyebbülést.

Táborozz a Logiscool-ban

Közeledik a nyári szünet, ami a legtöbb szülő számára sok fejtörést okoz.

Közeledik a nyári szünet, ami a legtöbb szülő számára sok fejtörést okoz. Az egyre bővülő kínálat mellett nem egyszerű feladat olyan tábort találni, ahol a gyerekek amellett, hogy jól érzik magukat, közben még hasznosan is töltik el az idejüket; ahol a mindennapos élmények mellett érdekes és izgalmas tudással gyarapodhatnak. Ebben segít a Logiscool élményalapú programozó iskola, amely idén már ötödik éve szervez tematikus táborokat országszerte. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatuk Magyarországon a legnagyobb.

Oldalak