Jelenlegi hely

Cikkek

Így ápold a hajad, ha fitneszterembe jársz

Így ápold a hajad, ha fitneszterembe jársz

Az újévi fogadalmat követően minden év elején sokan kezdenek fitneszterembe járni. Nekik szeretnénk segítséget adni néhány hasznos hajápolási és frizura tippel. 

GymDoctor – A fitnessgépek szakorvosa

GymDoctor – A fitnessgépek szakorvosa

Egyre több vállalkozó szellemű fiatal tűnik fel Magyarországon, ám keveseknek sikerül olyan komoly elkötelezettséggel és alázattal belefognia öteletinek megvalósításába, mint Sramó Zsoltnak, aki  vállalkozásának indulása óta több európai országban is nagy elismerésre tett szert szakértelmének köszönhetően.

Formába Hozunk

Formába Hozunk

Természetes és termogén zsírégető készítményekkel és fehérjékkel segítünk Neked a célod elérésében.

Az Innovatív sportolói regeneráció új formája a Medical Flossing

Az Innovatív sportolói regeneráció új formája a Medical Flossing

Legyen szó sportolás közben kificamodott bokáról, rándulásról, túlerőltetett izomzatról, gyulladásról az új gumiszalaggal végzett regenerációs technikának köszönhetően akár már 2 perc alatt elérhetjük a regenerációhoz szükséges panaszcsökkenést, megkönnyebbülést.

Táborozz a Logiscool-ban

Közeledik a nyári szünet, ami a legtöbb szülő számára sok fejtörést okoz.

Közeledik a nyári szünet, ami a legtöbb szülő számára sok fejtörést okoz. Az egyre bővülő kínálat mellett nem egyszerű feladat olyan tábort találni, ahol a gyerekek amellett, hogy jól érzik magukat, közben még hasznosan is töltik el az idejüket; ahol a mindennapos élmények mellett érdekes és izgalmas tudással gyarapodhatnak. Ebben segít a Logiscool élményalapú programozó iskola, amely idén már ötödik éve szervez tematikus táborokat országszerte. A digitális világ érdekes és izgalmas témáival folyamatosan bővülő kínálatuk Magyarországon a legnagyobb.

Alpesi Rafting

Alpesi Rafting

A vadvízi evezés sokunknak nagy fejtörést okozhat. Bátorság kell ahhoz is, hogy az ember eldöntse magában: „én ezt kipróbálom”.

KALÓRIÁT VAGY ZSÍRT ÉGESSÜNK INKÁBB?

KALÓRIÁT VAGY ZSÍRT ÉGESSÜNK INKÁBB?

Sportolunk, sportolunk… De hogyan?!

Oldalak