Jelenlegi hely

Vákuummal és infrával a narancsbőr ellen

Vákuummal és infrával a narancsbőr ellen

Ha szeretnél tenni az egészségedért, a jobb kedvedért, az önbizalmadért, a vonzerődért, akkor számolj le a narancsbőrrel ezzel az új technológiával! Szalonunkban két Body Space Vacu Therm gépen formálhatod a testedet.

Egy átlagos 65 kg-os nő kb. 300 kalóriát éget el 30 perc kocogással. Gépeink segítségével ennek akár a háromszorosát dolgozhatod le ugyanennyi idő alatt! 

Budapest XVIII. kerületben az egyetlen hely az Alakszobrász Testformáló Szalon, ahol kipróbálhatod a Vacu Therm Body Space futógépet és elliptikus trénert.

Könnyen megtalálhatsz minket Pestszentlőrincen az Üllői út 365. szám alatt, a 136-os busz és az 50-es villamos Margó Tivadar utcai megállójánál. Az üzlet előtti parkolóinkat ingyenesen használhatod.

Mi az a Vacu Therm?

A legmodernebb és leghatékonyabb technológiák egyike, amely megszűnteti a cellulit (narancsbőr) elsődleges okait – a gyenge bőrt és a bőr alatti szövetek alacsony vérellátását.

Ezt infralámpák és vákuum együttes erejével éri el. A meleg fény hatására felgyorsul a nyirokkeringés, segítve a test méregtelenítését, emellett jó hatással van a szervezet zsírbontó képességére is. A vákuum a vérkeringést serkenti, javítja a szövetek vérellátását, ami a hagyományos sportoláshoz képest gyorsabb zsírégetést eredményez.

A gépek paraméterei (vákuum erősség, gyorsaság) szabályozhatóak, így kezdőktől haladókig mindenki beállíthatja a számára megfelelő fokozatot.

Tapasztalatok azt bizonyítják, hogy 20 alkalom után jelentősen csökken a felesleges zsír a has, a comb és a fenék területén, ezáltal karcsúbb alakot érhetünk el, megerősíthetjük izmainkat és formálódhatunk, a puha, rugalmas bőr pedig hónapokon át látható marad.

Gépeink azoknak is hasznosak, akiknek kevés idejük van az állandó testmozgásra. Egy alkalom 30 perc, ami karbantartja izmainkat, kellemesen elfáraszt és javítja a kondíciónkat.

Vendégeinknek mindenben igyekszünk segíteni. Az edzésekhez fólianadrág és alakformáló, cellulit csökkentő krém jár a még látványosabb hatás eléréséért.

Öt és tíz alkalmas bérletünk mellé minden hónapban más-más kedvezménnyel könnyítjük meg a döntést a mozogni és fogyni vágyóknak!

A bejelentkezők hívásait a 06(1)6034717-es telefonszámon fogadjuk, de vendégeink kényelmesen, online is foglalhatnak időpontot a www.alakszobrasz.com honlapunkon.

További cikkek hasonló témában

Tudatos fogyókúra

Az elhízás már népegészségügyi probléma Magyarországon is, a...

Alfa masszázs

Számos módja van annak, ha ki akarunk kapcsolódni. Egy nagy séta a...

Aromaterápiás karcsúsító testtekercselés

Az aromaterápiás fáslizó módszer az egyik leghatékonyabb...