Jelenlegi hely

Tárlatvezetések és koncertek

Tárlatvezetések és koncertek

a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Magyar Nemzeti Galériában

2013. január 22. kedden a Magyar Kultúra Napján 17 órakor a Világmodellek. Műtermi kísérletek és dokumentumok Kondortól napjainkig című kiállításban Petrányi Zsolt, a kiállítás kurátora tart tárlatvezetést. A programon a kiállításra megváltott belépőjeggyel lehet részt venni.

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a hónap utolsó hétvégéjén tárlatvezetéssel és hangversenyekkel várja a látogatókat a Magyar Nemzeti Galéria.

Január 26-án szombaton 14 órakor Gimesy Péter művészettörténész tart tárlatvezetést Szenvedélyek viharában címmel a 19. századi állandó gyűjteményben.

Január 27-én vasárnap két zenei programot is kínál az állandó gyűjtemények és az időszaki tárlatok megtekintése mellé a Galéria. Vasárnap délelőtt 11 órakor a Vox Hungarica Nőikar hangversenyét hallhatják az érdeklődők, zongorán közreműködik: Katonáné Malmos Edit, vezényel: Döbrössy János. Délután 16 órakor pedig a Failoni Kamarazenekar Vonósnégyese ad koncertet, közreműködik: Szabó Anita fuvolaművész.

A hétvégi programokon a múzeum állandó kiállítására megváltott belépőjeggyel lehet részt venni. A belépőjegyek a Galéria állandó és időszaki kiállításaira egyaránt érvényesek.

További részletek a www.mng.hu oldalon

További cikkek hasonló témában

XVII. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁL

Életmód hétvége nem csak növényevőknek
2013. augusztus 24-25...

Káros a sok ülés

A hosszú időn át tartó ülés ugyanolyan egészségügyi kockázatokkal...

Állat ne legyen a fa alatt!

A felelős állattartó tudja, hogy az állatok gondozása idővel, és...

McCafé: „felnőttek” a kávéfogyasztók

Otthon a könnyen elkészíthető eszpresszó a sláger, a...