Jelenlegi hely

Nite Jogger 3M Project

Nite Jogger 3M Project

A fényvisszavető termékek világvezető gyártójával, a 3M™ Scotchlite™-tal karöltve indítják útjára a 3M projekt névre hallgató új kiadást.

A Nite Joggert eredetileg egy, az 1970-es évekbeli futócipőmodell ihlette, melyet a világ első fényvisszavető felülettel rendelkező modelljeként tartanak számon, és kimondottan  esti futáshoz tervezték. Nite Jogger a modern futók sokoldalú igényeit ötvözi, progresszív tervezési elemekkel. A cipő habkönnyű felsőrésze kötött és szőtt textíliák kombinációjából áll nubuk átfedésekkel, melyek strukturális támogatást biztosítanak. A modell alján pedig egy kipárnázott BOOST belső talp és tartós gumitalp található.

 

A cipőket ezen felül számos grafikai részlet díszíti, ideértve a hímzett 3 csíkos jelölést, a 3M™ Scotchlite™ fényvisszavető csíkokat a talpon, a sarkon és az oldalakon, valamint a Trefoil emblémát a sarkon és a nyelven. Az együttműködés megjelölése érdekében a cipők középső oldalán nagyméretű 3M logó látható, a nyelv belsejében egy 3M címke, egy közös márkanevű cipőbetét, valamint morze-kód ihletésű minta is látható a külső talpon.

 

A Nite Jogger 3M Project nevű cipője 2019. július 6-án debütált, és az alábbi linken megvásárolható: adidas.com/nitejogger

 

#NITEJOGGER

További cikkek hasonló témában

Vegyük fel a harcot a tavaszi fáradtsággal!

Bár a tavasz közeledte mindannyiunkat jókedvre derít, szerveztünk...

Almitas banánliszt

Mely egyszerre hódítja meg a gluténmentes és a paleo piacot is!...

Terítéken a magyarok étkezés-élménye

A nőknek a társaság, a férfiaknak az íz a fontos

- Hogyan...

Szilveszteri és újévi hagyományok

Szinte minden országnak megvannak a maga szilveszteri hagyományai...