Jelenlegi hely

Mosási kisokos az Amway-től

Mosási kisokos az Amway-től

Kedvenc ruháink nem csupán tárgyak, történetük van, amiért szívesen felvesszük őket újra és újra. De minél többször viseljük, annál gyakrabban kerülnek a mosógépbe, a nem megfelelő tisztítás pedig hamar károsíthatja az anyagot. Hogy ezt elkerüljük, az Amway összeállította mosási útmutatóját, amit követve megőrizhetjük imádott darabjaink eredeti állapotát!

 

 

 

Bye bye foltok!

Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy még sosem ejtettél foltot a ruhádon… Nem  megy, ugye? Legyünk bármennyire is precízek és elővigyázatosak, a vacsora nyomai vagy az az egyetlen kocka csoki, amit megeszünk, valahogy mindig a ruhánkon végzik. Nem is beszélve arról, amikor egy szuper szülinapi zsúr után a gyerekek ruháit is tisztává kell varázsolni.

Az egyik legősibb praktika a makacs foltok ellen az azonnali áztatás, ám biztosabb eredményt érhetünk el a speciálisan kifejlesztett folttisztító szerekkel. Az SA8™ PreWash Előmosó spray egyetlen gyors permetezéssel, dörzsölés és áztatás nélkül távolítja el a zsíros foltokat,  amelyeket például a vaj, olaj vagy szószok okoznak. Az illatosított előmosó kifejezetten alkalmas a szennyeződések eltávolítására az inggallérokról és mandzsettákról. Az előkezelés után mehet is a mosógépbe!

 

Méret: 400 ml

Ár: 4 200 Ft

Óvd az érzékeny bőrt!

Az előkezelést és szétválogatást követően jön az újabb nagy kérdés: milyen típusú mosószert használjunk? Választhatunk kényes vagy színes ruhákhoz kifejlesztett termékeket, ám ha kisbaba vagy érzékeny bőrű is van a családban, érdemes az ő igényeit figyelembe venni.

Az AMWAY HOME™ SA8™ BABY Lágyító hatású folyékony bébiruha-mosószer koncentrátum hatékonyan távolítja el a legmakacsabb foltokat és a kisbabák által ejtett szennyeződéseket, miközben természetes eredetű összetevőinek köszönhetően gyengéd a bőrhöz. Emellett kíméletesen bánik a színekkel és a textíliákkal is.


Méret: 1 l

Ár: 6 100 Ft

Figyelj a mennyiségre!

Bizony az sem mindegy, hogy mekkora adag ruhát teszel a mosógépbe! Túlterhelés esetén nem csupán a gépnek teszel rosszat, de a ruháknak sem lesz elég helyük, hogy mozogjanak, így a foltok sem tűnnek el, és a mosószer sem tud kellőképpen feloldódni. Hogy mekkora a megfelelő mennyiség? Maradjon legalább 10-15 cm távolság a dob teteje és a ruhák közt, így nem lehet baj!

Extra tipp: Ha csak 1-2 felsőt kell azonnal tisztává varázsolnod, ne indítsd el a mosógépet, hiszen azzal csak energiát pazarolsz. Mosd ki inkább kézzel!

Válassz sokoldalú mosószert!

Minden háztartásban szükség van egy olyan mosóporra, ami biztonsággal alkalmazható szinte minden ruhánál. Az SA8™ Premium Mosópor koncentrátum egy igazán sokoldalú csodaszer, hiszen használható fehér, és a legtöbb színes ruhához, bármilyen mosási hőfokon, ráadásul eltűnteti a zsíros és olajos foltokat. Erejét a továbbfejlesztett BIOQUEST FORMULA™ összetételnek, az aktív oxigénnek és a bioenzimeknek köszönheti. Szilikátokat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a fém elemek, például a cipzárak rozsdásodását.

Méret: 1 kg

Ár: 4 700 Ft

 

 

 

 

Teregess, akár egy profi!

Tudtad, hogy egyes darabokra nem csak mosáskor, de szárításkor is oda kell figyelni?

  • Bizonyos anyagok, a gyapjú vagy a viszkóz sokkal könnyebben megnyúlnak, ezért ezeket érdemes fektetve szárítani.
  • A színes ruhákat teregetéskor fordítsd ki, így a nap nem fogja kiszívni a színüket, vagy válassz árnyékos helyet!
  • Minél jobban kirázod a ruhát, és minél inkább gyűrődésektől mentesen helyezed el a szárítón, annál könnyebb dolgod lesz a vasalásnál.
  • Csipeszt csak keményebb anyagokon használj, mint a farmer, mivel a finomabb darabokon olyan nyomot hagy, amit a vasaló sem tud eltüntetni.

További információk az www.amway.hu weboldalon találhatók.

További cikkek hasonló témában

JátékShop

Szeretne gyermekének vidám perceket szerezni?
Tartós és jó...

JátékShop

Szeretne gyermekének vidám perceket szerezni?
Tartós és jó...

Megújul a VIVA Tv

Újratöltött belső és egységes külső – a tartalom és a dizájn is...