Jelenlegi hely

Kürtőskalács élmény az Ön otthonában

Kürtőskalács élmény az Ön otthonában

„Itt a finom kürtöskalács! Friss, meleg, ropog, ha elfogy, még hozok!”

Kürtőskalács élmény az Ön otthonábanA Vitéz Kürtős új szolgáltatása: igazi, faszénparázson sült kürtöskalácsot rendelhetnek házhoz a főváros lakói, otthon, munkahelyükre vagy akár ajándékba! Most négy darab kürtöskalács 2990 Ft áron, Budapest területén ingyenes kiszállítással, díszdobozban!

Kürtöskalács!

Sokaknak a pattogó faszénparázs hangulata mellett, a fagyos téli délutánok jutnak eszébe, mikor a karácsonyi vásárban csak hosszú sorokat kiállva juthat hozzá az ember az áhított kürtöskalácshoz! Az az édes sütemény, amire hónapokig várni kell, vagy épp kilométereket utazni, hogy végre igazi, faszénparázson sült kürtöskalácsot egyen az ember!

Kevesen tudják, hogy igazi kürtöskalácshoz nem csak a rendezvények alkalmával vagy erdélyi utazások során lehet hozzájutni. A Vitéz Kürtős tulajdonosa elmondta: Budapesten két állandó helyen: a Fővárosi Állatkertben és a III. kerületi Csillagvár Bevásárlóközpont parkolójában is várják a kürtöskalács imádókat, valamint ideiglenesen a belvárosban a Fashion Streeten, és a Városháza Parkban.


De hozzá tette, kényelmesebb megoldás a: kürtöskalács házhoz szállítás!

Vitéz Kürtős: a kürtöskalács házhoz-szállító!

A Vitéz Kürtős csapata tudatosítani szeretné vásárlóikban, hogy mostantól kürtöskalácshoz bárki, bármikor hozzájuthat, és bármilyen alkalomra megrendelhetik a finom kürtöskalácsaikat: szülinapra, gyerekzsúrra, farsangra, családi összejövetelre, valamint küldhetik meglepetésszerűen ajándékba.


A Vitéz Kürtősnél csak egy telefonhívásba kerül, és a hét bármely napján a friss, faszénparázson sült kürtöskalács, rövid időn belül ott gőzölög az Ön asztalán!

Kürtöskalácsot rendelhet házhoz akár hétvégén is, Budapest területén ingyenes szállítással, naponta 10.00 és 20.00 között, előre egyeztetett időpontra. Minimális rendelési mennyiség 4 darab kürtöskalács (díszdobozban), de a belvárosba már 2 darabot (papírtasakban) is kiszállítanak!

Választható ízek: cukros, diós, fahéjas, kókuszos és kakaós!

Az igazi kürtöskalács: Vitéz Kürtős

A Vitéz Kürtős csapata azt vallja, hogy sikerük titka: a hagyományok tisztelete, hisz úgy készítik a kürtöskalácsot, ahogyan nagyanyáik tették! A receptet a tulajdonos nagymamájától tanulva, az évek során közös csapatmunkával fejlesztették ki. A tésztát mindig frissen készített kovászból gyúrják, és beletesznek minden földi jót, amit a recept és a tapasztalat megkövetel. Kizárólag minőségi alapanyagból dolgoznak, és csakis faszénparázson sütik, mert a cukormáz karamelizálódása adja a kürtöskalács igazi, jellegzetes ízét!


Rendelésfelvétel
Tel.: 06 70  415 8357,
vagy email:
                                           vitezkurtos@yahoo.com                                             

Bővebb információ:
www.vitezkurtos.hu
vagy a

http://www.facebook.com/vitezkurtos

További cikkek hasonló témában

Lila garbó és sípoló sündísznó a fa alatt

– Bármilyen karácsonyi ajándéknak örülünk? –

Hűsítsük magunkat a nyári forróságban tejjel!

Minden napszakra van egy ötletünk! Ezt várjuk egész évben, mégis...

Mitől lesz az egyik ember sikeres, a másik pedig nem?

Régóta próbálják megfejteni a siker és boldogság kulcsát, holott...

Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

A karácsony egy keresztény ünnep, amelyen Jézus Krisztus...