Jelenlegi hely

Játssz most az iGlass-el és nyerd meg a heti három 30.000 Ft értékű kupon egyikét!

Játssz most az iGlass-el és nyerd meg a heti három 30.000 Ft értékű kupon egyikét!

 

Szeretnél egy 30.000 forint értékű iGlass utalványt nyerni? Akkor most jól figyelj, mert egy eddig sosem látott lehetőséget hoztunk Neked: játssz velünk szeptemberben az Instagramon és nyerd meg a heti három kupon egyikét - ehhez pedig nem is lesz másra szükséged, mint az iPhone-odra és némi kreativitásra. Hogy hogyan? Eláruljuk!

Valószínűleg nem vagyunk vele egyedül, ha azt mondjuk: az iPhone-unk lett az elsőszámú fényképezőnk. Akár szelfizünk, akár egy utazáson fedezünk fel új tájakat, akár csak az utcán sétálva látunk meg valami szépet, egyből a telefonunkat vesszük elő, hogy megörökítsük. Éppen ezért arra gondoltunk, szeretnénk megmutatni, mennyi lehetőség is rejlik még az iPhone-os fotózásban!

Ha szeretnél részt venni a játékban, nincs más dolgod, mint készíteni egy természetfotót az iPhone-oddal, feltölteni a saját Instagram oldaladra, majd ellátni az #iglass hashtaggel. Kész is vagy: a résztvevők között szeptember végéig minden héten három (!) 30.000 forint értékű iGlass utalványt sorsolunk ki, a legjobb képeket pedig mi is megosztjuk az iGlass Hungary Instagram oldalán. Így összesen 12 kupon talál majd gazdára.

Ha mindez nem lenne elég kedvcsinálónak, segítünk, mi mindenre használhatod fel a 30.000 forint értékű nyereményt. A kuponnal például akár két iGlass Pro fóliát is vásárolhatsz, amely nemcsak a legprofibb, kimagaslóan karc- és ütésálló, teljesen láthatatlan prémium üvegfóliánk, hanem egyedülálló módon 365 napos kijelzőcsere garanciát is adunk hozzá, azaz, ha 1 éven belül betörne alatta a kijelződ, mi ingyen kicseréljük azt. Biztosítsd be előre a saját iPhone-od védelmét vagy lepj meg vele egy számodra fontos személyt is!

Az iGlass Pro üvegfólia mellett beszerezheted még többek között az iGlass Case tokot, az iGlass Cable szakadásmentes töltőkábelt, az AirPods tokot vagy a legújabb iGlass Privacy Prót is. Ebből nem érdemes kimaradni - mi szóltunk! Izgatottan várjuk a kreatív fotóitokat egészen szeptember végéig. 

Köszönjük a figyelmed! ITT megtalálod Instagram oldalunkat a játék pontos részleteivel, ITT pedig megtekintheted prémium iGlass termékeink teljes választékát! (Blogon linkkel)

A játék pontos részleteiért látogass el az @iglass_hungary Instagram oldalára és nézz körül a www.iglass.hu-n, ahol a termékek teljes választékát is megtekintheted!

További cikkek hasonló témában

Van kiút a depresszióból?

A depresszió 300 millió embert1...

JátékShop

Szeretne gyermekének vidám perceket szerezni?
Tartós és jó...

Kényeztető masszázs

A masszázs olyan holisztikus terápia, mely az érintésen keresztül...