Jelenlegi hely

Illóolajok, a természet erejével

Illóolajok, a természet erejével

Az illóolajokat egyre nagyobb érdeklődés veszi körül. Nem hiába: megfelelő illóolajokkal, számos élethelyzeti probléma könnyedén orvosolható.

Az aromaterápia valódi csodákra képes a mindennapokban, az illóolajok fontos szerepet tölthetnek be az életedben. Az Essential Heal illóolajokban nem csalódhatsz: kizárólag megbízható forrásból származó alapanyagokból készült, top kategóriás megoldásokat kínálnak. Azt tudtad, hogy az illóolajok szétoszlatásának leghatékonyabb módja az aromadiffúzorok használata? Nem csak a testedre és lelkedre hathat az illatfelhő, de tökéletes lakás kiegészítőként is funkcionálhat egy jól megválasztott darab. Sőt, az aromaterápiás inhalátorral nem csak az otthonodban, de akár a kocsiban vagy az irodádban is veled lehet az az illóolaj, amire éppen szükséged van.

A levendula például nem csak rovarcsípés, bőrfertőzés esetén alkalmazható, de békés, kiegyensúlyozott alvást is biztosít. Az indiai tömjén meleg, enyhén fűszeres illata pozitívan hat a hangulatra és élesíti a koncentrációt – munkában a legnagyobb segítséged lehet. A copaiba támogatja az egészséges légzőrendszert és érzelmileg támogat, míg a pomelo kisimít, ellazít és fokozza az elégedettség érzését.

Fontos, hogy mindig 100%-osan természetes, kiváló minőségű és tisztaságú illóolajokat használj!

www.essentialheal.hu

További cikkek hasonló témában

Házilag fúrt kút

Óriási egészségügyi kockázatot jelenthet a házilag fúrt kút.Több...

Kineziológia

Vyn Center az egy régi rúna kőnek a nevét viseli, ez a Vyn, vagy...

Tárlatvezetések és koncertek

a Magyar Kultúra Napja alkalmából a Magyar Nemzeti Galériában