Jelenlegi hely

DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron

DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron
DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áronAz ágynemű alapvető fontosságú a megfelelő és pihentető alváshoz. A DILANI kényelmes, puha, minőségi anyagokból varrott paplanjai, párnái, matrachuzatai kombinálják a hagyományos paplankészítést és a modern technológiát. Vevőik az igényesség jegyében ragaszkodnak a márkához, a cég pedig töretlenül garantálja számukra a legjobb minőséget. 
A cég felmérve a vásárlói igényeket minőségi ágyneműk gyártását tűzték ki célul, így született meg a DILANI márka. A termékek egyedülállóak a piacon, ugyanis elérhető áron kaphatóak, elsőosztályú anyaghasználat jellemzi, kiváló a hőkezelésük, és a megjelenésük is exkluzív. 
Termékük kétféle: az európai libapehely tartalmú természetes termékek prémium kategóriában készülnek, illetve gyártanak antiallergén ágyneműket is a legmodernebb anyagokból. 
Az EXKLUZIV termékcsoport darabjai előzetesen mosott, sterilizált, szárított, válogatott libapehelyből készültek. A libapehely nemzetközi viszonylatban is a legnépszerűbb töltőanyag a rugalmassága miatt. A magas minőségű D01 libapehyelnek nincs szára, ezáltal a legpuhább, legfinomabb és a legértékesebb is egyben. Rugalmasságot és hőszigetelést egyaránt biztosít, így egy fárasztó nap után tökéletes felüdülést nyújt. A libapehely ágyneműk fedőanyaga 100 %-os pamut. A kazettás paplan egyedi eljárással készül, belsejében négyszögletes falat képező bevarrt szalagok találhatóak, amelyek zárt cellákat alkotnak. Így a töltés után a pelyhek nem tudnak elmozdulni a cellákból, egyenletességet, folyamatos meleg hőérzetet biztosítanak, könnyen kezelhetőek, kényelmesek. 
A paplanokat arany vagy fehér szegély zárja körbe, ami részben díszítő elem, másfelől megakadályozza a pehely esetleges hullását. 
Három különböző hő-osztályban kaphatóak, így könnyű nyári, egész éves univerzális, illetve téli, nagyon meleg kivitelben. Méterben ugyancsak nagyon széles a termékpaletta. 
DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron  DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron
Az alacsonyabb árkategóriájú COMFORT termékcsoport 80%-os kiváló minőségű európai libapehely és 20%-os apró libatollal bélelt, melyeket hasonlóképpen előzetes mosás, szárítás, sterilizálás után töltenek az ugyancsak kazettás paplanokba. A DILANI természetes párnái egykamrás termékek, szegéllyel készülnek, magas minőségű európai pehelyből. 
A termékek nem moshatóak, nem fehéríthetőek, vegytisztítást igényelnek. 
  
A DILANI palettáján kiemelkedőek és nagyon keresettek az antiallergén ágyneműk, melyek műpehely bélelésűek. Ezek a legmagasabb minőségű, varázslatos paplanok, párnák, matrachuzatok azoknak ajánlottak, akik allergiások a tollra, pehelyre. Bélésként magas lágyságú Hollow kelme található a paplanban és FILLBALL szilikonos granulátum a párnákban. A spirálisan felcsavart poliészter szálak garantálják a puhaságot, a finomságot, a tökéletes alvást és pihenést. A huzatok 100 %-os mikroszálakból szőttek, így ugyancsak maradéktalanul alkalmazhatóak tollallergia esetén.
  
DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron   DILANI – Minőségi ágynemű, varázslatos pihenés, megfizethető áron
 
 
 
A DILANI termékeket elégedett vásárlók ezrei ajánlják leendő használóiknak.
A termékek megvásárolhatók a www.dilani.hu webshoppban ingyenes kiszállítással!
A DILANI pehely - és antiallergén gyerek garnitúrák pedig a Mini-Manó Babacentrumban is kaphatóak! 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja. 112.

További cikkek hasonló témában

Az igaz barát

A barátot választja az ember. A barátság csak úgy jöhet létre két...

Hazugság jelei

Hazudni azért nehéz, mert az agy tudatalatti része automatikusan,...

Homeopátia: a különleges, természetes gyógymód

Az emberek a betegségüket jelentős részben saját maguknak...

Vízkereszt és farsang

A nyugati kereszténységben január 6-án van vízkereszt, avagy a...