Jelenlegi hely

A legfinomabb lángosok nyomában

A legfinomabb lángosok nyomában

Vénusz Lángos Voks 2013. - Vajon melyik a legnépszerűbb lángosozó 2013-ban?

A legfinomabb lángosok nyomábanEzt a kérdést veti fel a Vénusz idén nyáron is. Újra indult a tavalyi nagy sikerű Lángos Voks, ahol ismét a lángos-rajongók szavazatai alapján dől el, hogy kié lesz a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím és az 1000 liter napraforgó-étolaj nyeremény. Az idei verseny ráadásul két különdíjjal is bővül, ugyanis a „Vénusz kedvenc balatoni illetve Tisza-tavi lángosozója” cím is gazdára talál.  Nevezz, szavazz és nyerj te is!

A Vénusz idén nyáron is keresi a legnépszerűbb lángos-lelőhelyeket országszerte. A Lángos Voks alkalmazás  az egyik legnagyobb közösségi portálon érhető el, itt lehet nevezni a lángosozókat, valamint szavazni és értékelni az egyes helyeket. A Lángos Voks azonban egy kirándulás során is hasznos lehet, hiszen az egyre növekvő lángosozó adatbázisnak köszönhetően könnyedén megnézhetjük a virtuális térképen, hogy hova érdemes ellátogatnunk, ha egy finom lángost szeretnénk enni.

A nyár során a legtöbb szavazatot összegyűjtő lángosozó az 1000 liter Vénusz étolaj nyereményen felül a megtisztelő „Vénusz kedvenc lángosozója 2013” cím tulajdonosa is lesz, mely kitüntetés egy éven keresztül díszítheti a büfé falát és csalogathatja a vendégeket. Az idei évben ráadásul két magyarországi közkedvelt üdülőhely a Balaton, illetve a Tisza-tó és környéke kiemelt figyelemben részesül, hiszen a vízparton különösen jól esik egy-egy ropogós, sajtos-tejfölös lángos. A különdíjasok nyereménye 500-500 liter Vénusz olaj, valamint a Vénusz kedvenc balatoni illetve Tisza-tavi lángosozója cím. Természetesen a szavazás sem marad jutalmazatlanul, hiszen a verseny végén a voksolók között öt darab magasított falú sütőedényt sorsol ki a Vénusz, melyben akár otthon is kipróbálhatunk egy-egy új lángos receptet.

A Lángos Voks verseny 2013. augusztus 15-ig tart.

Lángos voks applikáció elérhetőségei és a verseny részletei:

 

További cikkek hasonló témában

Csupa Nő - Teremts otthont!

A TV2 bemutatja: Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked!

A Levi’s fotópályázatot hirdet

Mutasd meg mennyire vagy stílusos és nyerj egy Scissor Charge...

MAGYARORSZÁG CUKORMENTES TORTÁJA

A “Ribizlihabos-almás réteges” nyerte idén a “Magyarország...

Tej - több mint egy egyszerű ital

A tej az egyik legnagyobb tápanyag-sűrűségű élelmiszer, amely a...